To je to što me zanima!

Murray lakoćom pobijedio Ljubičića u prvom kolu

Britanac Andy Murray, 2. nositelj ATP turnira u Rotterdamu, pobijedio je u 1. kolu Ivana Ljubičića 6-3, 6-2 nakon jednog sata i 14 minuta igre
Vidi originalni članak

Andy Murray pobijedio je u 1. kolu Rotterdama Ivana Ljubičića 6-3, 6-2. Bio je to njihov četvrti dvoboj i druga pobjeda Murrayja, koji je slavio i 2006. u Madridu, dok je Ljubičić bio bolji iste godine u 1. kolu prvog izdanja PBZ Zagreb Indoorsa, kojeg je kasnije i osvojio, te u finalu ATP turnira u Dohi 2007. godine. U ovom dvoboju, Ljubičić je bio ravnopravan do rezultata 3-3 u prvome setu. Doduše, u šestom gemu je spasio jednu break loptu, ali je dva gema kasnije izgubio servis. Murray je nakon tih 3-3 osvojio osam gemova u nizu. Vodio je 6-3, 5-0 kada je Ljubičić napravio break i odgodio završetak, ali samo nakratko. Ivan je ubacio tek 44% prvih servisa, a na drugom servisu je osvojio samo 11 od 31 poena. Na turniru u Rotterdamu zaigrat će još dvojica hrvatskih tenisača. Ivo Karlović igrat će u 1. kolu protiv Michaela Llodre, dok će protivnik Marija Ančića na startu biti Schüttler.

SAN JOSE: KARANUŠIĆ PROPUSTIO MEČ LOPTU
Roko Karanušić je na ATP turniru u San Joseu izgubio u prvom kolu od Nijemca Denisa Gremelmayra 3-6, 7-6, 6-2 nakon dva sata igre. Karanušić je prvi set osvojio uz tri breaka i jedan izgubljeni servis. Kada je u drugom poveo s 3-0, činilo se da je nadomak pobjede. Ipak, Nijemac je vratio break zaostatka. Zagrepčanin je u 10. gemu propustio i jednu meč loptu na servis Gremelmayra pri vodstvu 5-4, i to nakon drugog servisa.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare