To je to što me zanima!

Murray slavio protiv Nadala za mjesto u finalu ATP-a Madrid

Murray je slavio 2-0 u setovima rezultatom 7-5, 6-4 zahvaljujući dobrim servisima i poenima kada je trebalo spašavati break lopte te Nadalovom nešto lošijom igrom
Vidi originalni članak

Britanac Andy Murray pobijedio je Rafaela Nadala na Mastersu 1000 u Madridu. Stari poznanici odigrali su meč u kojem se Andy Murray spašavao više puta dok je Rafa Nadal podbacivao u ključnim trenucima.

Murray je slavio 2-0 u setovima rezultatom 7-5, 6-4 zahvaljujući dobrim servisima i poenima kada je trebalo spašavati break lopte te Nadalovom nešto lošijom igrom. Španjolac je pred domaćom publikom imao čak 13 break lopti od kojih je iskoristio samo dvije (15 %) dok je Murray bio puno efikasniji - osvojio ih je 4/6 (67 %).

Murray je lošije krenuo u meč, trebalo mu je malo da se uigra, ali je svejedno osvojio prvi set premda je imao 41 naspram Nadalovih 74 posto na prvom servisu. No ponovo je Britanac bio efikasniji iskoristivši 12/16 poena prvog servisa.

Meč je bio repriza prošlogodišnjeg finala u Madridu kada je Murray slavio sa 6-3, 6-2. Bio je ovo njihov 10. susret na zemljanoj podlozi i tek druga pobjeda Murraya, dok je ukupni omjer 17-7 u korist Nadala.

U drugom polufinalu igraju Japanac Kei Nishikori i Srbin Novak Đoković.

Idi na 24sata

Komentari 119

  • Mislilac 08.05.2016.

    Ipak je Rafa kao što ATP ranking kaže od Murraya lošiji trenutno za par mjesta a to je i meč pokazao iako se radi o zemlji gdje bi Rafa trebao imati više šanse nego inače.

  • blokirani_lovac 08.05.2016.

    No comment

  • ratata 07.05.2016.

    Šteta šteta,dosta lošije izdanje nego u ova zadnja 2 turnira,a da je i prošao Murray-a nebi imao šanse protiv Novaka :(

Komentiraj...
Vidi sve komentare