To je to što me zanima!

Murray u najdužem meču ikad na Mastersu okrenuo Japanca

TRI SATA I 12 MINUTA Murray je izgubio prvi set od Nishikorija, ali vratio se i dobio meč 6-7 (9), 6-4, 6-4. Prvi igrač svijeta praktički je u polufinalu. Kasnije igraju Čilić i Wawrinka (21 sat)
Vidi originalni članak

Vodeći tenisač svijeta Britanac Andy Murray upisao je i drugu pobjedu na završnom Mastersu u Londonu nakon što je dobio Japanca Keija Nishikorija 6-7, 6-4, 6-4.

Murray je u prvom kolu pobijedio Marina Čilića, a večeras i Nishikorija i to nakon tri sata i 12 minute igre što je postao najduži meč u povijesti završnih turnira.

S dvije pobjede Murray je praktički osigurao polufinale. Mjesto među četiri najbolja Britanac bi mogao osigurati već danas ako Čilić pobijedi Švicarca Stana Wawrinku.

- Borio sam se do kraja. Kei me tjerao na mnogo trke, morao sam se boriti za svaki poen. Sretan sam zbog ove pobjede, jer za ovakve trenutke radite cijeli život. Ovo je bilo nešto nevjerojatno - kazao je Murray.

U drugom meču drugog kola 'John McEnroe' skupine večeras će igrati Marin Čilić i Stan Wawrinka.

Skupina John McEnroe - 2 kolo:

Andy Murray (VBr) - Kei Nishikori (Jap) 6-7 (9), 6-4, 6-4;
21.00 Stanislas Wawrinka (Švi) - MARIN ČILIĆ (HRV)

Ljestvica:

1. Andy Murray (VB)         2-0
2. Kei Nishikori (Jap)      1-1
3. Stanislas Wawrinka (Švi) 0-1
3. MARIN ČILIĆ (HRV)        0-1 
Idi na 24sata

Komentari 18

  • dudlac111 16.11.2016.

    Gasi mi se murray

  • bvladimirb 16.11.2016.

    na sve moguće načine se pokušava onemogućiti Novakov povratak na vrh ATP-a,ali ovkva Marejeva igra ne pije vode u finalu,neka je bar dve sedmice osjetio draž prvoga mjesta,što mnogi sadašnji teniseri mogu samo da sanjaju,konkurencija je slaba za sadašnji vrh...

  • mandrillost 16.11.2016.

    Marin uopce ne spada medju ove tenisace,a vise bi volio da je Novak ispred Murray.Englez mi nikako ne moze bit drazi i bolji.Marin je za medju 10 tenisaca,cak i 15 rekao bih.Nikakav pomak u njegovom tenisu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare