To je to što me zanima!

Murrayu ukrali tenisice, ali i vjenčani prsten uoči turnira...

Nažalost, nemam balkon u sobi, a tenisice sam morao ostaviti negdje kako bi se prozračile jer su bile oznojene i vlažne. Nisam ih ostavio u sobi, nego ispred vrata od sobe..., pričao je škotski tenisač
Vidi originalni članak

ATP turnir u Indian Wellsu nije ni započeo, a nekadašnji najbolji svjetski tenisač Andy Murray već se suočio s neugodnostima.

Naime, škotskom tenisaču su ukradene tenisice, ali i vjenčani prsten koji je bio pričvršćen za jednu od dvije vezice. Murray ga tamo često stavlja za sreću. Još od 2015. godine, kad se oženio. Isto je učinio i u Indian Wellsu, gdje se nakon treninga vratio u hotelsku sobu, ali je istovremeno ostavio tenisice uz vjenčani prsten ispred sobe kako bi se prozračile.

- Nažalost, nemam balkon u sobi, a tenisice sam morao ostaviti negdje kako bi se prozračile jer su bile oznojene i vlažne. Nisam ih ostavio u sobi, nego ispred vrata od sobe. Kad sam sljedeći put pogledao, nije bilo ni tenisica, a ni prstena - rekao je Murray.

I dok je rezervne tenisice vrlo brzo nabavio, posao oko prstena će biti nešto kompliciraniji. Jedan od pokušaja Murraya je i slanje online molbi da mu se pomogne u potrazi za izgubljenim vjenčanim prstenom.

Murray je danas tek 121. tenisač svijeta, sve zbog golemih problema s ozljedama, a u 1. kolu čeka ga Francuz Adrian Mannarino, koji je 51. na svijetu.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • karlo15 07.10.2021.

    Da nisi mrljavi škot platio bi hotel kako i dolikuje jednom tenisaču i u sobi bi imao sve što ti treba

Komentiraj...
Vidi sve komentare