To je to što me zanima!

Musa stigao do finala, Bišćan do polufinala, pehari medicinarima

Bišćan je s partnerom Hofšteterom pobijedio Šarića i Jerteca, ali ne i TV komentatora Glavana, dok je pobjednik u konkurenciji pro parova Neven Krivokuća otkrio: Tri puta sam pobijedio Aleksandra Zvereva!
Vidi originalni članak

Dario Večerić (pro single), Mateo Krznarić (single), Neven Krivokuća i Luka Sabioni (pro parovi) te Ivan Jović i Zlatko Kajtaz (parovi) pobjednici su Stars Open Toura, najvećeg teniskog turnira rekreativaca, koji je završio u Novalji.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Igor Musa, bivši nogometaš Hajduka i Rijeke, i dalje je vodeći u ukupnom poretku nakon šest turnira, ali je u finalu izgubio od Večerića (37).

- Bio je bolji, nemam što reći - priznao je Musa nakon okršaja s Večerićem, medicinskim tehničarom u bolnici Sv. Duh.

I pobjednik u slabijoj pojedinačnoj konkurenciji medicinski je djelatnik. Pehar je osvojio Mateo Krznarić (28) iz Kutine.

- Ja sam stomatolog i pehar će o moju ordinaciju! - ponosno je rekao.

Najbolji pro par, u kojem jedan igrač smije imati i profesionalni pedigre, najbolji su bili Neven Krivokuća (26) i Luka Sabioni (25), koji su u finalu pobijedili Tina Bakovića i Gorana Lukačevića.

- Bio sam u Akademiji Nikole Pilića u Münchenu, igrao na tri ATP turnira, a kao junior triput sam pobijedio Alexandera Zvereva! - otkrio je Krivokuća.

A među 'običnim' parovima u zaprešićkom finalu Ivan Jović (40) i Zlatko Kajtaz (34) pobijedili su Večerića i Glavana. E, u toj su se konkurenciji okušala čak četvorica bivših nogometnih asova!

Suorganizator Stars Open Toura Silvio Marić (47) u pojedinačnoj je konkurenciji ispao u drugom kolu, a u paru s Lakičevićem u prvom. No, nakon dugo vremena s reketom se pojavio Igor Bišćan (44). S partnerom Hofšteterom došao je do polufinala, gdje je ipak bolji bio poznati TV komentator Mario Glavan u paru s Večerićem. U četvrtfinalu su Bišćan i Hofšteter pobijedili nogometni par!

Tenis i ljetovanje u Novalji stvorili su odličan par od bivšeg igrača Dinama, Rijeke i "vatrenih" Daniela Šarića (49) i bivšeg igrača Dinama, Hajduka i Rijeke Darija Jerteca (36).

Idi na 24sata

Komentari 1

  • __istina__ 27.06.2022.

    nema glavnog sponzora, nema pehara za tinu tomic haha

Komentiraj...
Vidi sve komentare