To je to što me zanima!

Musa želi natrag na vrh, vraća se nepobjedivi doktor, ali i bivši ministar Marić, koji se oporavio

Jedan od najboljih tenisača među nogometašima Igor Musa dolazi na sve turnire i zove nas da Stars Open Tour dovedemo i u Mostar, ali šalimo se da ćemo otvoriti pregovore tek kada postane ukupni pobjednik, kaže Lukačević
Vidi originalni članak

Sprema se veliki revanš između bivšeg ministra Zdravka Marića i kardiologa Sandra Brusicha! Najavljuje to Silvio Marić, suorganizator Stars Open Toura, najveće hrvatske turneje teniskih rekreativaca, uoči sedmog turnira sezone, u Rijeci od 26. do 28. rujna.

Marić je bio u samom vrhu poretka dok se nije ozlijedio i propustio nekoliko zadnjih turnira, dok je Brusich došao jednom, na turnir u Rovinj, osvojio ga i to je to!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Domaćini su se zaista potrudili da im Stars Open Tour dođe i u Rijeku, moram pohvaliti TC Kvarner na čelu s predsjednikom Sandrom Brusichem, jednim od naših najboljih kardiologa. Tu je i naš prijatelj domaćin Mario Berišić i njegov Fast Start Car, veliki gospodin, odvjetnik Velimir Došen, vjerujem da ćemo se dobro zabaviti, podružiti i odigrati lijep i atraktivan tenis - govori nam suorganizator Goran Lukačević i dodaje:

- Očekujemo između 130 i 150 rekreativaca u četiri kategorije: single, pro single, parovi i pro parovi. Svakako bismo voljeli da dođe i bivši ministar Zdravko Marić, koji je odličan tenisač.

Velimir Došen će se okušati u provima, a Sandro Brusich bi trebao nastupiti u pro singlu i pro parovima.

- Moram spomenuti i odvjetnika i našeg prijatelja Matu Matića i optičara Branka Kraljevića, koji nisu propustili ni jedan turnir. Iako se natječu i protiv 20 i 30 godina mlađih protivnika, borbeni duh im ne jenjava. I pobjeđuju ih!

Dario Večerić u najjačoj pro konkurenciji preuzeo je vrh ukupnog poretka od bivšeg nogometaša Hajduka i Rijeke Igora Muse.

- Jedan od najboljih tenisača među nogometašima Igor Musa potvrdio je dolazak i dolazi na sve turnire i svaki put je u samoj završnici. Zove nas da Stars Open Tour dovedemo i u njegov Mostar, ali rekli smo mu da ćemo otvoriti pregovore tek kada postane ukupni pobjednik, haha - dodaje Lukačević.

Zaprešićka ekipa napeto čeka novi turnir i ubrzo će dobiti pojačanje jer Ivan Zekić i njegova draga Lana ovih će dana dobiti dijete. A ovaj se put puno očekuje od Luke Mandića u singlu...

- Ekipa iz Teniskog kluba Cmrok modno je najosvještenija, a ističu se Luka Matić i Filip Kerš... Tu su nam i dečki iz Siska i oni iz Karlovca, i njima veliko hvala na dolasku i trudu, pa ekipa iz Teniskog kluba Mala Šalata na čelu sa Perom Paurevićem, zaista smo svi nekako dobra ekipa i na turnirima se natječemo i družimo. Hvala svima koji nas prate i koji sudjeluju na našim turnirima, znam da nije lako dobiti godišnji odmor i sve organizirati, a sve to i košta. Hvala i sponzorima koji nas prate na svakom turniru: Royal Hillu, 24sata, Emil Frayu, Digital produktu, Zagrebačkoj pivovari, Letak Mediji, poliklinici Duduković & Kisić, Ermakori, Ing3, Tomislavu Bernardiću iz Bermesa, koji uvijek rado nastupa, PIK Vrbovcu... - zaključio je Lukačević.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • kolikojesati 25.08.2022.

    Kome je ovo bitno i ko ovo gura??

  • zorozimba 21.08.2022.

    S gađenjem sam pročitao članak zatvorenog kruga povlaštenih i izabranih utjecajnih kasti koji se u dokolici zajebavaju po rekreativnim teniskim terenima. Evo ja bih igrao i mislim da bih mogao bez problema teniski "isprašiti" ove nabjeđene nedodirljive kardio kirurge, ex ministre, ex gurače nogometnih mješina itd. Ma odite u 3PM vi i vaša teniska karavana. 

  • Puno Bonace 21.08.2022.

    “Sprema se veliki revanš između bivšeg ministra Zdravka Marića i kardiologa Sandra Brusicha!” Ima li koji veliki revans da se sastaju dva radnika vulgaris?

Komentiraj...
Vidi sve komentare