To je to što me zanima!

Musetti prejak za Bornu Goju, Talijani poveli protiv Hrvatske

U srijedu igraju još Borna Ćorić i Matteo Berrettini, a za okršaj parova prijavljeni su Nikola Mektić i Mate Pavić s hrvatske, te Simone Bolelli i Fabio Fognini s talijanske strane
Vidi originalni članak

Talijanski tenisači poveli su s 1-0 u dvoboju prvoga kruga Davis Cupa u Bologni protiv Hrvatske nakon što je Lorenzo Musetti svladao Bornu Goju s 6-4, 6-2 za sat i pol igre.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Gojo (ATP-164.) ipak nije mogao do iznenađenja protiv 30. igrača svijeta Musettija, makar je Splićanin pružio dobar otpor u prvom setu. 

Gojo je izgubio svoj servis u petom igri kod 2-2, zatim je kod 3-5 spasio na svoj servis četiri set-lopte, pa još jednu kod 4-5, no nije uspio i ukupno šestu set-loptu.

U drugom setu Musetti je zaigrao još bolje, poveo s 4-0 i to je bio kraj Borninih nadanja, pa je Italija povela s 1-0 u Bologni. Gojo je u meču ponudio čak 13 "break-lopti" Talijanu, a Musetti nijednu. 

U srijedu igraju još Borna Ćorić i Matteo Berrettini, a za okršaj parova prijavljeni su Nikola Mektić i Mate Pavić s hrvatske, te Simone Bolelli i Fabio Fognini s talijanske strane.

Za domaćina protiv Hrvatske neće nastupiti prvi reket Jannik Sinner, no trebao bi biti na raspolaganju za preostala dva okršaja talijanskog sastava u Bologni, protiv Argentine i Švedske. Hrvatska nastupa bez svojeg najboljeg igrača Marina Čilića.

Hrvatska i Italija igraju u prvom krugu završnice ovogodišnjeg Davis Cupa, a u utorak je u ovoj skupini Švedska svladala Argentinu 2-1.

Dvije prvoplasirane selekcije igrat će na završnici Davis Cupa u Malagi.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare