To je to što me zanima!

Muž ju ostavio, a ona tvrdi: 'Ne volim juhu koja se podgrijava...'

Erjona Sulejmani (32) bila je do prije dvije godine u braku sa švicarskim nogometašem Blerimom Džemailijem (33). On je zatražio razvod braka nakon što je ona javno poručila kako nije dobar u krevetu
Vidi originalni članak

Tijekom Europskog prvenstva 2016. godine talijanski magazin GQ tada proglasio je Erjonu Sulejmani (32) najatraktivnijom navijačicom na turniru. Tada je Erjona bila u braku sa švicarskim veznjakom Blerimom Džemailijem (33).

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Danas, tri godine kasnije, atraktivna Erjona je sama, ali i dalje nogomet drži jako blizu sebe. Albanski model je ranije išla na svaku utakmicu svog muža, bilo da je riječ o onima u dresu švicarske reprezentacije ili o utakmicama njegovog kluba Bologne.

Uz Bolognu je ne veže više ništa, ali zato u miru može ići na utakmice kluba kojeg je oduvijek voljela, Intera. Na Instagramu je najavila da će u nedjelju navečer pratiti na San Siru utakmicu s Juventusom, a pratitelji, kojih na ovoj društvenoj mreži ima 279 tisuća, zasuli su je pitanjima.

Jedno od njih je bilo i je li njezin brak s Džemailijem propao zbog prevare. 

"Ne, ne, nipošto, to nije bio razlog našeg prekida. To mi pitanje stalno postavljate i evo odgovorit ću jednom za sva vremena: Ne volim ponavljati stvari u životu i još manje vjerujem u juhu koja se nekoliko puta mora podgrijati. Poštujemo jedno drugo zbog dužnosti roditelja koju imamo - poručila je  Erjona koji sa od Švicarca kosovskog porijekla razvela prije dvije godine.

Džemaili tražio razvod kad je rekla da nije dobar u krevetu

Navodno je svemu kumovala njezina preotvorenost, provokativne fotografije koje je objavljivala na društvenim mrežama, a kada je u javnosti pričala o detaljima iz spavaće sobe te rekla kako i nije baš dobar u krevetu, veznjaku je dozlogrdilo i zatražio je razvod.

- Seks prije utakmica? Nogometaši nisu baš neki veliki ljubavnici u krevetu. Oni to vole raditi sami - kazala je Erjona u talijanskoj reality emisiji Le Capitaine, a nakon toga je njezin dragi posao glavni predmet zezancije na društvenim mrežama. Navodno su mu se rugali i u svlačionici.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Ljepanaša_HR 04.10.2019.

    Bože kakvih sve fufica ima. Sve bi za malo pažnje dala i svakog bi izdala. Bljak

  • Lojqa 04.10.2019.

    Sulejmani je brzi...

  • lav24 04.10.2019.

    Stara poslovica kaze,čaša se ne dotače,a žena se ne doj....a!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare