To je to što me zanima!

N. Jelavić: Nadam se da će Rapid izletjeti iz Eurolige

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Novi napadač Glasgow Rangersa potvrdio je da se nada porazu njegovog bivšeg kluba od Aston Ville. Na taj način Jelavić bi mogao igrati u Europi
Vidi originalni članak

Bivši napadač bečkog Rapida i novi igrač škotskog Rangersa večeras će od sveg srca navijati za pobjedu Aston Ville protiv njegovog bivšeg kluba u uzvratu četvrtog pretkola Europske lige.
- Nadam se da će Rapid ispasti od Aston Ville. Moram se nadati - rekao je škotskom Sunu Jelavić.
Hrvatski reprezentativac nije najednom zamrzio Rapid, nego će samo u slučaju ispadanja Bečana iz Europske lige smjeti nastupati za Škote u Ligi prvaka ove sezone. Aston Villa i Rapid u prvom su susretu u Beču odigrali za Engleze dobrih 1-1 pa bi se Nikici želja vrlo lako mogla ispuniti.
- Strašno me zanima što će se događati na Villa Parku večeras. Ljudi iz Rapida htjeli su da za njih odigram još i utakmice protiv Aston Ville, no na to nisam mogao pristati. Poslije su rekli nekoliko laži, no nisam želio ulaziti u polemiku preko medija. Sada je to iza mene. Želim osvajati naslove s Rangersima, igrati u Ligi prvaka i zabiti što više golova za ovaj klub - zaključio je Jelavić.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • sajo0105 26.08.2010.

    zed_zed a ne nisu jaci!!!to se samo tako cini!kakvih likova ima ovdje to je strasno!!!

  • nexo 26.08.2010.

    Ako je to izjavio,onda tome komentara netreba

  • user_47039 26.08.2010.

    Jelavić je postupio nezrelo poput djeteta, ova njegova priča me iznenadila, uspkrkos tome što su ga navijači rapida obožavali on svom bivšem klubu želi da ispadne a to ne valja, Jelavić je izrazito talentiran napadač ali Rangers je po meni veći klub od Rapida i morat će pokazati više...

Komentiraj...
Vidi sve komentare