To je to što me zanima!

N. Kalinić uz pomoć golmana Tavrije opet zabio za Dnjipro

Igrači Dnjipra u 16. kolu ukrajinske lige preokretom su došli do pobjede kod Tavrije 2-1. Izjednačujući gol za goste zabio je Kalinić, ali u tome je imao pomoć domaćeg golmana
Vidi originalni članak

Dnjipro je u 16. kolu ukrajinskog prvenstva pobijedio na gostovanju Tavriju 2-1. 

Domaćini su došli do vodstva u 61. minuti golom Feščuka, ali Dnjipro je preokretom u samo sedam minuta uspio doći do tri boda.

Gostima je izjednačenje u 74. minuti donio Nikola Kalinić. Hrvatski napadač primio je loptu na 15-ak metara od gola Tavrije, okrenuo se i pucao. Lopta je prošla kroz ruke i noge golmana domaćih i završila u mreži.

Pobjedu Dnjipru u 80. minuti donio je Giuliano.

Kalinić je odigrao svih 90 minuta. Kod domaćina je Marin Ljubičić  cijeli susret odgledao s klupe.

Dnjipru je ovo deseta pobjeda u prvenstvu, a nakon 16. kola su druga momčad na ljestvici s 34 boda, 11 manje od vodećeg Šahtara, i tri više od trećeg Dinama.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • Mario Panjdžukić 18.11.2012.

    http://www.index.hr/sport/clanak/mandzukic-nisam-salutirao-generalima/647346.aspx evo vam clanak sa indexa di cak ni generale nije pozdravio...sramota

  • AnteG 18.11.2012.

    čujem da u Blackburnu još uvik feštaju što su našli kupca za ovu "robu" :))))))

  • AnteG 18.11.2012.

    što reć?! koju posluku porati?! :))) sad vide da im se vratio svaki cent uložen u tog klasnog napadača :))))))) koji mu je to već? četvrti? peti gol? u dvije godine! :))))) al tko to broji uopće :))))))

Komentiraj...
Vidi sve komentare