To je to što me zanima!

N. Kalinić zabio Chelseaju, Blackburn slavio na penale

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Nikola Kalinić zabio je gol Chelseaju za Blackburn Roverse u Carling Cupu. Hrvatski reprezentativac promašio je i penal, no Roversi su prošli dalje...
Vidi originalni članak

Nikola Kalinić zabio je gol Chelseaju za 1-0 svog Blackburna već u 9. minuti utakmice četvrtfinala Carling Cupa. Hrvatski napadač odlično je spremio loptu u gol nakon sjajne asistencije Chimbonde. Cijela akcija Roversa bila je prekrasna, a Nikola je iskoristio rupu u obrani Bluesa i zabio iza leđa golmana Hilarija. S vodstvom Blackburna otišlo se i na odmor, no već nakon tri minute igre u drugom poluvremenu Drogba je izjednačio na 1-1. Uragan Chelseaja u drugom dijelu se nastavio i već četiri minute nakon toga bilo je 1-2, a gol je zabio Kalou. No u 64. minuti Brett Emerton je vratio stvari na početak što je samo bio znak da će se na Ewood Parku igrati maratonska utakmica. I u ovoj akciji sudjelovao je Kalinić. Emerton je ubacio loptu, Kale krenuo glavom na nju, no nije je dirao što je prevarilo Hilarija. Momčadi su ušle u produžetke u kojima nakon samo tri minute zabija McCarthy iz penala. U posljednjoj minuti produžetka golman Roversa Paul Robinson je promašio loptu, koja dolazi do Ferreire i utakmica odlazi do penala. U njima Robinson ispravlja svoju grešku, brani udarce Ballacku i Kakuti, a Blackburn prolazi dalje. No zanimljivo je da je majstor penala iz HNL-a i strijelac za 1-0 Nikola Kalinić jedini nogometaš Blackburna koji je promašio penal. Ipak, na sreću nije se prometnuo iz junaka u tragičara zahvaljujući odličnim obranama Paula Robinsona. U drugoj utakmici dana u Carlingu Arsenal je s pomlađenom močadi izgubio od Manchester Cityja 3-0 koji je igrao s najboljim sastavom.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • VezanIPriveden 03.12.2009.

    Kale je sudjelovao u svim golovima na neki način i svaka mu čast. Al penal je preočajno opalio.

  • PeGO 03.12.2009.

    @ nogometas05 ovo se moglo obranit i čak falit....a sivonjić???

  • rodbina 03.12.2009.

    a jeste jadni,stvarno idioti,pogotovo ti nogometaš05.vraga bi ti došao do te prilike.da je eduardo ili neki naš drugi igrač zabio takav gol opisao bi brda i doline,ali kad je kalinić samo vrijeđaš i tako uvijek.samo zato što je hajdukovac.i samo da znas kako je chelsea igrao u jakom sastavu jer ako drogba nije jako onda ste ti i nogomet dva suprotna pojma.

Komentiraj...
Vidi sve komentare