To je to što me zanima!

N. Kovač i Vukojević među najružnijima na ovom Euru

Izbor je napravio engleski portal poznat po izrugivanju nogometašima. U 'probranu društvu' našla su se i dva hrvatska nogometaša
Vidi originalni članak

Netko pametan davno je rekao: "O ukusima se ne raspravlja." Ne želimo reći da oni koji ne slušaju ovaj savjet nisu baš osobito pametni, ali ljudi s portala whoateallthepies.tv  o ukusima su raspravili, vjerojatno međusobno, i u javnost izašli s "15 najružnijih igrača na Euru". Netko se s ovim izborom može složiti, netko ne. Možda će se neki i naljutiti, ali s obzirom na karakter portala koji je autor ovog izbora, čini se da to i nije osobito važno.
Španjolski branič Carles Puyol u njihovu je izboru - pobjednik. U rubrici posprdno nazvanoj "And the medal winners are..." su i drugoplasirani Franck Ribery te 'brončani' Švicarac Phillippe Senderos. Baš je Švicarska i najzastupljenija nacija u ovom izboru, uz Senderosa tu su Magnin i Grichting.
Ognjen Vukojević vjerojatno neće biti presretan time što je zauzeo visoko šesto mjesto, a kapetan Niko Kovač na 11. je mjestu. Po dva predstavnika, osim Hrvatske, imaju Nizozemci (Kuyt i Van der Sar), a tu su i Talijan Pirlo, Turčin Rüstü, Portugalac Ribeiro, Čeh Koller, Poljak Wawrzyniak i Grk Kyrgiakos.

Idi na 24sata

Komentari 39

  • Cerium 11.06.2008.

    Dobri su vam komentari. O njihovom izgledu bi se dalo raspravljati ali i o vašem isto. Pošaljite svoje fotke pa da vaš izgled usporedimo sa njihovim. Bilo tko od njih je napravio i zaradio svojim trudom i odricanjima više nego svi vi i vaši preci zajedno dok vaše najveće postignuće bi vjerojatno bilo prikrpati se nekome drugom i pričati o tuđem izgledu. Po pričama me podsječate na ovu \"visokointeligentnu\" ekipu iz farme.

  • bajkerica 06.06.2008.

    a zaboravili prčeluu cristiana ronalda on je najgadniji među njima svima

  • Filip 3 06.06.2008.

    naravno da su englezi stavili dva naša igrača jer smo ih mi izbacili sa EURA. haha tako im i treba. još ako zahvaljujući nama neće ići na SP 2010 onda će svi naši igrači biti najružniji na Euru.

Komentiraj...
Vidi sve komentare