To je to što me zanima!

N. Kranjčar zbog oštećene kosti otpao za Ukrajinu

Glavni liječnik Portsmoutha, fizioterapeut Gary Sadler, pričao je o prirodi ozljede gležnja, zbog koje će Niko Kranjčar propustiti ostatak sezone
Vidi originalni članak

Sadler je podsjetio da je prva magnetska rezonanca otkrila oštećenje mekog tkiva, no specijalist za stopala i gležnjeve James Cadler obavio je dodatne preglede i snimanja koja su pokazala da su snimke MRI skeniranja drukčija od prijašnjih nalaza. Cadler je vrlo upućen jer je baš on ranije ove sezone operirao hrvatskog reprezentativca.
- Ta su snimanja otkrila kako je Niki malo oštećena kost u pozadini gležnja. Priroda ozljede je takva da do kraja sezone neće na travnjake. Jednostavno nema dovoljno vremena da se zaliječi, rehabilitira i vrati utakmicama. Bude li oporavak išao prema planu, bit će spreman uoči okupljanja momčadi nakon ljetne pauze - objasnio je fizioterapeut Sadler.
Kranjčar će propustiti zadnja četiri ogleda Premiershipa, protiv Newcastlea, Arsenala, Blackburna i Sunderlanda, a neće biti spreman niti za ogled Hrvatske i Ukrajine početkom lipnja. Budući da je vrlo izvjesno da će na ljeto promijeniti klub, ozljeda dolazi u najgorem trenutku. U ovakvom stanju Kranjčar ne bi mogao proći liječnički pregled.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • lik abalo 28.04.2009.

    hehe...admine moj..

  • lik abalo 28.04.2009.

    Koji je ovo nepismeni novinar pisal..."Glavni liječnik Portsmoutha, fizioterapeut Gary Sadler"..., il je liječnik il je fizioterapeut...KATASTROFA

  • vedran_zgb 28.04.2009.

    bas mi ga je zao, taman je trebo u neki bolji klub prec i onda ovo...drzim fige da se brzo oporavi...ak nis drugo moze se vratit opet u hajduk ;)

Komentiraj...
Vidi sve komentare