To je to što me zanima!

N. Vidić: Sve osim tri boda protiv Celtica je neuspjeh

Riječi su to odličnog srpskog braniča u redovima Manchester Uniteda Nemanje Vidića. Utakmica protiv Celtica nazvana je "bitkom za Britaniju"
Vidi originalni članak

Branitelj naslova u Ligi prvaka nalazi se na vrhu tablice sa četiri boda iz dvije utakmice. Bez obzira na to Vidić smatra kako je iznimno važno pobijediti u večerašnjoj utakmici na Old Traffordu. Sve manje od tri boda za njega bi bio neuspjeh.
- Sigurno je da će utakmica biti strašno teška. Oni žele pobijediti jer imaju samo jedan bod, a bit će zadovoljni i neriješenim rezultatom - rekao je Vidić.
Otišao je Nemanja toliko daleko da je čak rekao kako očajnički trebaju pobjedu protiv Škota. Važnost utakmice za Vidića nije ništa veća od bilo kojeg drugog sudara u Ligi prvaka.
- Isto je kao i u svakoj drugoj utakmici. Svaka je važna i ja želim pobijediti u svim utakmicama do kraja sezone. Velik smo klub, možda i najbolji u Europi pa je normalno da smo na 'ciljniku' svima u Europi. Možda je Škotima i Englezima ovo posebna utakmica, no meni nije. Jednako se pripremam za nju kao i za svaku drugu, no 'bitka za Britaniju' sigurno će podići tenzije kod Britanaca na terenu - završio je Nemanja.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • dusansk 21.10.2008.

    mimi 1...- ne kakaj !!!

  • mirni1 21.10.2008.

    živio drogba!

Komentiraj...
Vidi sve komentare