To je to što me zanima!

Na Andoru s tri napadača , Joey Šimunić novi kapetan

Nakon što je postalo jasno kako u srijedu neće igrati kapetan Niko Kovač i 'požutjeli' Darijo Srna, izbornik Bilić otkrio je i druge promjene u sastavu
Vidi originalni članak

Slaven Bilić najavio je promjene u momčadi za utakmicu s Andorom, ali nije želio otkriti sastav. Sigurno je da neće igrati Darijo Srna zbog kartona, te Niko Kovač, kojeg je izbornik pustio u Salzburg na zamolbu njegova kluba. No na treningu u pondjeljak Bilić je ipak 'otkrio karte'. Uigravao je momčad s trojicom napadača - Petrićem, Klasnićem i Olićem. Iza njih su bili Modrić, Vukojević i Rakitić, dok je zadnja linija ostala ista kao u Harkivu - Ćorluka, Križanac, Šimunić, Pranjić. Na golu će ostati Pletikosa.

ŠIMUNIĆ NOVI KAPETAN
Kako protiv Andore neće biti kapetana Nike Kovača, a ni njegovog brata također, postavilo se pitanje tko će nositi kapetansku vrpcu oko lijeve ruke. Sve dvojbe izbornik Bilić je otklonio u ponedjeljak navečer, kada je otkrio da će kapetan biti Joey Šimunić. I to prvi put u karijeri. Bilićeva odluka je očekivana, budući da je Šimunić i dosad bio drugi zamjenik kapetana.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • niksabebic 14.10.2008.

    ajmo igrat igricu da vidimo vaš osjećaj : Ako mislite da će naši dobiti Andoru sa 7 i više razlike dajte DOBAR , a ako mislite da ćemo dobit 6 ili manje razlike dajte LOŠ ..........SRETNO VATRENI

  • Hansov mali 13.10.2008.

    lijepo vas molim da prestanete srati po ivici oliću. dečko nije vrhunski napadač, ali uvijek daje maksimum, što je često jako, jako puno. čini mi se da se zaboravlja njegova igra na europskom prvenstvu, igra zbog koje nikad nitko nigdje ne bi smio reći ni riječ protiv njega. pa makar pogodio i sto prečki i fulao sto šansi.

  • Mariposa 13.10.2008.

    TOOOOOOOOOOO!!! napuniti mreže! potpuno odabravam svaki slavenov potez, čovjek zna što radi, ali nikad i nikako ivicu olića. on nije golgeter, on je samo trkač i to je to. dva metra od gola, prazan gol, on ne zabije nego ili drito u golmana ili njegova \"karma\" prečka. katastrofa! njega maknuti iz prve postave.

Komentiraj...
Vidi sve komentare