To je to što me zanima!

Na asistenciju u stilu Cristiana Ronalda opalio lijepe 'škarice'

Sialmas je zabio škaricama prekrasan gol u desni donji kut, a dojam je upotpunio njegov suigrač Skoufalis nabacivši mu loptu u stilu Cristiana Ronalda i Ronaldinha
Vidi originalni članak

Utakmica druge grčke lige između PAS Giannina i Ethnikos Asteras završila je 3-0, no gledatelji su vidjeli neke nesvakidašnje poteze, koje nemaju baš prilike vidjeti u ovom rangu natjecanja. Drugi gol na utakmici zabio je Dimitris Sialmas prekrasnim škaricama u desni donji kut, nakon što mu je suigrač Manwlis Skoufalis, ostavivši zbunjenu suparničku obranu, dodao španerskim potezom u stilu najboljih nogometaša posljednjih godina, Cristiana Ronalda i Ronaldinha.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Prince Vegeta 10.05.2011.

    Drugi gol na utakmici zabio je Dimitris Sialmas prekrasnim škaricama u desni donji kut, nakon što mu je suigrač Manwlis Skoufalis, ostavivši zbunjenu suparničku obranu, dodao španerskim potezom u stilu RICARDA QUARESME, molim lijepo :D .. oni koji se kuže u ovaj potez zvan Rabona, znat će da ga uvjerljivo najbolje izvodi upravo on, a prvi koji je s tim počeo bio je Maradona :)

  • Soraja-Caki 10.05.2011.

    ovo kako je ovaj nabacija najbolje radi DI Maria...

  • DJ_Kiko 10.05.2011.

    ma to je bilo u stilu Veldina Karića i Grnje

Komentiraj...
Vidi sve komentare