To je to što me zanima!

Na derbi u Split stižu čak i predstavnici Liverpoola

Split će ovaj vikend biti sjedište potencijalnih kupaca nogometaša. Pola njemačke nogometne lige najavilo je svoj dolazak na splitski Poljud
Vidi originalni članak

Najveći hrvatski nogometni derbi uvijek privlači mnogo pozornosti nogometnih stručnjaka diljem Europe. Tako će biti i ove nedjelje na Poljudu. U svečanoj loži poljudske ljepotice tako će se u nedjelju natiskati 'izviđači' Hannovera, Werdera, Duisburga, Herthe, HSV-a, Borrusije Dortmund, Blackburna i 'kapitalca' u ovome društvu Liverpoola, piše Glas Dalmacije. Nogometaši za koje će im zapeti oko sigurno su Kalinić i Mandžukić, no ne treba zanemariti ni ostale 'modre' i 'bile' zvijezde. Od dinamovaca Sammir već duže vrijeme slovi kao igrač koji bi u Bundesligi bio velika zvijezda, igrače poput Calella i Badelja svaka momčad treba, a ne treba zaboraviti ni zvijezde Balabana, Bišćana, Šokote, Kovača, Butine... No oni će se malo teže prodati.
U Hajduku je osim Kalinića zanimljiv i borbeni Drago Gabrić te Ibričić, Tomasov i Subašić. U svakom slučaju derbi će opet biti jedini izlog za nogometaše željne prodaje.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • crespo1607 20.02.2009.

    neznam koga mogu gledati??????????????????????takvi igraca imaju u svojim 2,3 ligama na pretek,a ujedno usparaju i na putnim troskovima.......ipak je globalna kriza

  • kergotic 20.02.2009.

    ako su budale nek prodaju najbolje igrace,treba zabraniti,kao u vrijeme juge,prodaju mladih igraca

  • bosnia_80 20.02.2009.

    na fotki se može vidjeti jedan zanimljiv i lukav način da se spriječi protivničkog igrača da postigne gol! jednostavno mu svojom rukom nježno i bezbolno prekrijete oči..i problem riješen:)

Komentiraj...
Vidi sve komentare