To je to što me zanima!

Na dresovima katedrala, a iza umjesto imena - Notre Dame

Momčad PSG-a pobijedila je Monaco 3-1, a za ovaj susret pripremili su posebne dresove, koji su s prednje strane imali motiv izgorjele katedrale, a sa stražnje umjesto imena pisalo je Notre Dame
Vidi originalni članak

Kako je Lille ranije odigrao 0-0, PSG je i prije početka utakmice postao prvak Francuske. Svejedno, Parižani su pobijedili 3-1, a susret su obilježili specijalni dresovi, u kojima su Mbappe i društvo istrčali. Čelnici kluba odlučili su da će njihovi igrači protiv Monaca nastupiti u posebno dizajniranim dresovima.

Naime, na dresovima je bio zlatni motiv katedrale Notre Dame, koja je izgorjela u ponedjeljak. Mnogi su se uključili u akciju prikupljanja novca za obnovu simbola Pariza i Francuske, a u akciju se ovom gestom, ali i novcem uključio PSG- koji će akciju potpomoći sa svojim sponzorima i poslovnim partnerima.

Za PSG je zaigrao i Kyliann Mbappe, te zabio hat-trick. Zaigrao je i Neymar, koji je u igru ušao u 46. minuti umjesto Kurzave. Parižani su tako ovom pobjedom izašli iz krize koja ih je tresla prethodne tri utakmice. Prvo na svom terenu nisu uspjeli pobijediti Strasbourg, završilo je 2-2, potom su doživjeli pravu katastrofu u Lilleu i izgubili 5-1, da bi onda izgubili i u Nantesu 3-2.

Treneru Thomasu Tuchelu opasno se počeo tresti stolac jer s ovakvom momčadi u tri kola francuskog prvenstva osvojiti bod premalo je za ambicije takvog kluba. No i s ovom pobjedom nije sigurno da će Tuchel početak sljedeće sezone dočekati na klupi PSG-a.

Danijel Subašić branio je prvih 13 minuta, kada se ozlijedio i napustio travnjak. Još se ne zna težina ozljede.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • ante216 22.04.2019.

    Buduci najbolji igrac svijeta.

  • NIKE 22.04.2019.

    Dan danas ne razumijem što su u Realu glumili sa svojim omladinskim pogonom, pa nisu kupili MBappea. Dečko je već tada obećavao, i za razliku od Neymara nije toliki šmeker i showman. Real nije klub koji stvara cijelu prvu postavu, imali su uspjeha sa Carvajalom i Casillasom, npr i sa Asensiom. Za jeftino su složili jednu od najboljih veznih linija u nogometu, ali jednom moraš posegnuti u džep. Dečko je zlatna koka.

  • dirk_nowitzki89 22.04.2019.

    Zlatna kopacka??? Hmmm bude li valjda se nece ozlijedit svi ovi messijevci na portalu;)

Komentiraj...
Vidi sve komentare