To je to što me zanima!

Na Euro '08. idu i Pokrivač i Mandžukić i Tomasov!?

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Izbornik hrvatske reprezentacije Slaven Bilić će 4. svibnja objaviti popis od 25 igrača za Euro 2008., na kojemu će se naći i talentirani trojac
Vidi originalni članak

Volio bih da svi igrači dođu na pripreme za Euro s riješenim statusom. Da svi znaju u kojem će klubu nastaviti karijeru i budu rasterećeni. Naravno, to nikom ne mogu uvjetovati i nitko neće izgubiti mjesto nema li siguran status. Ali bilo bi dobro, kaže Slaven Bilić, čiji status neće biti upitan.
- Ma, potpisat ću ugovor, a nadam se da ću ostati i nakon Eura. Jer ugovor ništa ne jamči. Uvijek postoji mala teorija da, ne daj Bože, izgubimo sve tri utakmice, pa me HNS najuri. Kod nas možeš biti i vlasnik stana, imati potpisane sve papire, pa te netko iz njega izbaci. Što onda znači ugovor - našalio se Bilić i okrenuo Euru.
- Popis ću objaviti 4. svibnja, ali on je već i sad više-manje poznat. Imamo još dvojbe za samo dva mjesta. Osim 23 igrača, koliko može biti na Euru, bit će tu i jedan ili dva mlada igrača. Oni neće biti samo turisti i učiti, nego će uskočiti ako se netko ozlijedi.
Nije otkrio imena, ali sigurno je da će jedan od te dvojice biti Marin Tomasov, a drugi, očekuje se, Mario Mandžukić. Nikola Pokrivač mogao bi biti na “glavnom” popisu od 23 igrača, i to kao lijevi bek, zamjena za Pranjića.

VJEROJATNI BILIĆEV POPIS
GOLMANI: Stipe Pletikosa, Vedran Runje, Mario Galinović
OBRANA
: Vedran Ćorluka, Dario Šimić, Robert Kovač, Josip Šimunić, Danijel Pranjić, Hrvoje Vejić, Dario Knežević, Nikola Pokrivač
VEZNI RED
: Darijo Srna, Luka Modrić, Niko Kovač, Niko Kranjčar, Jerko Leko, Ivan Rakitić, Ognjen Vukojević;
NAPAD
: Mladen Petrić, Ivica Olić, Ivan Klasnić, Igor Budan, Nikola Kalinić;
DVA MLADA
: Marin Tomasov, Mario Mandžukić

Idi na 24sata

Komentari 9

  • T0rca1950 23.04.2008.

    Mandzukic - LOL!!!

  • kika_gnc 23.04.2008.

    e pa ja ću vas možda sada sve razočarat,ali meni je iskreno drago kaj je pozvao manđukića...a to da igra za staru slavo to nije istina. dečko ima potencijala i veliki je talent. ovo mu dođe kao jedno jako dobro iskustvo,a to je za maladog igrača odlično! bio je u jednoj maloj krizi,ali hvala bogu izašao je iz nje,on još nije pokazao svoje pravo lice a kad pokaže...začepit će svima usta koji su ga kritizirali i nisu mu vjerovali!

  • Silvaa 23.04.2008.

    Pa može Terkeš nastupat,kad več 100 godina boravi u hr.........a kaj ti torcida \"nemožeš\" gledat po golovima ? pa po čemu ti onda gledaš napadaća ?? Kalinić je zabio 2 golova u ovom dijelu sezone,gledaj Terkeša koji je \"poludio\".Dinamo je mogao zabit 6 ,a ne 3 kada su igrali....joj joj..........Kalinić se pokazao kako voli zabijat ove 100% prilike....Nebi htio nekog uvrijedit,ali ni Mandžukić nit Kalinić nisu zaslužili otiči na euro....

Komentiraj...
Vidi sve komentare