To je to što me zanima!

Na Jelačićevom trgu sutra će opet biti nezaboravno

Petar Grašo i Danijela Martinović, predstavljanje skijaških legendi, startni brojevi... Opet nas čeka veliki spektakl na Trgu bana Jelačića
Vidi originalni članak

Ana Jelušić i Nika Fleiss nisu u prvoj jakosnoj skupini, najbolji broj koji mogu dobiti je osam i bilo gdje na svijetu, to bi bio hendikep. Ali na Sljemenu neće! Staza će ponovno biti savršena, gotovo sve skijašice imat će jednake uvjete, a to je tek jedna u nizu stvari koje Snježnu kraljicu čine jedinstvenom.
Druga je izvlačenje startnih brojeva. Bilo gdje drugdje to je samo “nužno zlo”, u Zagrebu je to spektakl, i za gledatelje i za skijašice. Tako je svake godine, tako će biti i ove.
- Ovo što smo doživjele u Zagrebu nismo nigdje drugdje - redom su jedna za drugom govorile najbolje skijašice svijeta, a uvjereni smo da će slične riječi govoriti i ovaj put.
Ponovno e ih dočekati prepuni Trg, pozdraviti njihov dolazak, a organizatori će se pobrinuti da tim gleateljima osiguraju odlčian provod. Tako će sutra atmosferu “paliti” Danijela Martinović i Petar Grašo, a u svladavanju hladnoće pomoći ćemo vam i mi - besplatnim čajem.

POUTIAINEN BRANI NASLOV, NAJVEĆA FAVORITKINJA RIESCH
Najbolja slalomašica ove sezone je Njemica Maria Riesch, a prema mnogima ona je i prva favoritkinja za krunu Snježne kraljice. Najveće konkurentice bit će joj prošlogodišnja pobjednica Tanja Poutiainen, Amerikanka Vonn, Čehinja Zahrobska te Austrijanke Zettel i Hosp. Nadajmo se i naše Nika Fleiss i Ana Jelušić.

VRIJEME NA SLJEMENU BIT ĆE IDEALNO ZA SPEKTAKL
Subotnje prijepodne na Sljemenu trebalo bi biti sunčano, gledateljima ne prehladno, ali dovoljno hladno da stazu održi dovoljno čvrstom i kvalitetnom za sve skijašice. Sve u svemu, ženska utrka slaloma ima sve predispozicije da bude još jedan spektakl o kojem će svijet i Europa još dugo pričati.

SKI CHALLENGE 24SATA VOZIT ĆE I TOMBA
Za vas će na Trgu bana Jelačića biti otvoren šator u kojem ćete se i ove godine moći okušati u najpopularnijoj skijaškoj igrici na svijetu - Ski Challenge. U igri će se okušati i mnogi ljudi iz javnog života, a svoje virtualne skijaške mogućnosti okušat će i svojedobno najbolji skijaš svijeta - Talijan Alberto Tomba.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • sport_fanatic 02.01.2009.

    takodjer,vidimo se na Trgu,al gore vise ne iden,lani su mi umalo amputirali sve djelove tijela,tako da ovegodne ostajen doma ili na trgu! a za sada pozz sa mora!

  • motorna pila 02.01.2009.

    Vidimo se na Trgu! Jedva čekam! Al\' na Sljeme me ne bute dobili... LoL

Komentiraj...
Vidi sve komentare