To je to što me zanima!

Na Kantridu: Pula zbog glasa Štimcu gubi susret s Češkom

HNS je prije par mjeseci obećao da će Hrvatska u Puli igrati prijateljsku utakmicu protiv Češke. Puljani su se u izboru predsjednika priklonili Štimcu i slijedi im kazna
Vidi originalni članak

Prošle godine je završen stadion Aldo Drosina u Puli, lijep objekt s kapacitetom za oko 9800 gledatelja. Mnogi će reći kako je uz Poljud i Gradski vrt, to treći najljepši stadion u Hrvatskoj. Za nagradu Puljanima, HNS je prije par mjeseci obećao da će hrvatska nogometna reprezentacija tamo igrati prijateljsku utakmicu protiv Češke.

No, s obzirom da je biran predsjednik HNS-a, a Puljani su se priklonili Igoru Štimcu, protivniku Vlatka Markovića, čini se kako su ih iz Rusanove odlučili kazniti, pišu Sportske novosti. 

- Razgovarat ćemo s tajnikom Srebrićem u srijedu. Čuo sam i da Dinamo nije htio Istru 1961 u avionu za Tursku zbog glasa Štimcu. Ako mi kao regija budemo trpjeli odmazdu zbog demokratske odluke, onda je naš nogomet otišao u nepovrat. Iako nismo glasali za Vlatka, moraju nas poštovati - rekao je za SN Milenko Vidulin, predsjednik NS Županije istarske. 

Nedjelja je rok za određivanje domaćinstva, a pretpostavlja se kako će odluka iz 'kuće nogometa' biti prebacivanje susreta iz Pule u Rijeku.

Idi na 24sata

Komentari 56

  • hrabro srce_1 06.01.2011.

    dp 92 pula---ja sam dalmatinac i pogledaj mi komentar, a ima nas ovdje iz svih dijelova hrvatske koji se ne slažemo sa ovom mamić-marković -šuker gluparijom. nije to hrvatska, to je ovaj trojac!!!!

  • pacijent 06.01.2011.

    molim vas Decki bez vrijedanja jedni druge!!Dinamo -Hajduk i cijela Hrvatska nogometna momcad nisu krivi sto banda radi sto hoce i sto korupcija vlada !!mi smo sami krivi sto ih trpimo i idemo u stadijone !!treba ih sve ignorirat ne kupovat nista sto se tice nogometa ne ici na stadione i za godinu dana su kleknuli i mole za milost !!banda stara komunisticka jugoslavenska!!

  • maestra 06.01.2011.

    HNL nogomet ste sj....i

Komentiraj...
Vidi sve komentare