To je to što me zanima!

Na kopačkama hrvatskih igrača obitelj i domovina

Hrvatski igrači su za sreću na kopačkama dali ispisati uglavnom imena braće, sestara ili kćeri, ali još nitko imena supruga ili djevojaka
Vidi originalni članak

A što bih napisao na kopačke ako ne ime sestre Nikol. Ona je moja najveća navijačica, voli nogomet i igra ga, rekao je Ivan Rakitić objasnivši zašto je baš to ime napisao na kopačke. Poslije je na drugu kopačku dodao i ime brata Dejana. To je postalo trend u našoj reprezentaciji, među prvima je ime kćeri Lorene na kopački napisao Eduardo da Silva, a na istu je ideju još prije dvije godine u Njemačkoj došao i Darijo Srna ispisavši ime brata Igora. Igor boluje od Downowa sindroma, a Dario je i na grudi istetovirao Igorovo ime.
- Uvijek igram za njega i sve golove poklanjam njemu - kaže Srna.
Ivan Klasnić ima ime kćeri Fabienne-Coleen i njegovog zlatnog retrievera Gigner. Robert Kovač ima crveno-bijele kockice i natpis “Republika Hrvatska”, Niki Kovaču stoji ime kćeri Laure i natpis “vjera i domovina”. Niko Kranjčar ispisao je NK 19, svoje inicijale i broj koji je nosio dok je igrao u Dinamu i sad u Portsmouthu. No zasad još nijedan igrač na kopačke nije ispisao ime supruge i/ili djevojke.

BILIĆEVIH SEDAM SRETNIH AMAJLIJA
Najviše od svih amajlija ima izbornik Slaven Bilić. On uza se uvijek ima narukvicu iz Međugorja, u džepu odijela nosi križ iz Lourdesa, medaljon Svetog Ante i dva medaljona Pape Ivana Pavla II. Uz to, uvijek je u istom odijelu, a na ruci je istetovirao sliku kćeri Alani kao petoga elementa. Zasad mu amajlije mnogo pomažu, mora se priznati.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • carie 16.06.2008.

    A nitko nije napisao ime žene.........

  • stoka1 15.06.2008.

    ljepo mi je to sigurno im puno znače te osobe koje su si ispisali ,srna je kao čovjek upisao brata svaka mu čast i ostalima

  • mia1111 15.06.2008.

    JOS MALO PA CE DOMOVINA BITI NA GUZICI

Komentiraj...
Vidi sve komentare