To je to što me zanima!

Na Marakani se sprema kaos: Stigli su opaki ruski huligani

Prije četiri godine neredi su obilježili utakmicu Zvezde i Partizana. Srpski mediji tada su pisali kako su nerede počeli ruski navijači koji su stigli u pomoć navijačima Zvezde. Stigli su i sad uoči subotnjeg derbija
Vidi originalni članak

Navijači Spartaka iz Moskve, bratska grupa navijača Crvene zvezde, stigli su u Beograd i bit će na utakmici Zvezde i Partizana na Marakani u subotu u 18 sati, piše srpski Telegraf koji je objavio i fotografiju kao dokaz.

Delijama je u pomoć stigla skupina u kojoj su posebno odabrani navijači koji se nazivaju 'gladijatori' i koji su prije nekoliko godina izazvali kaos u Beogradu. I tada su stigli na Marakanu, a utakmica je zbog nereda kasnila više od pola sata.

Srpski mediji tada su pisali kako su baš Spartakovi navijači bili među pristalicama Zvezde, preskakali su ogradu i tukli su se s navijačima Partizana i s policijom koja je morala isprazniti dio tribine gdje su bili najžešći navijači. Te 2015. godine 'zvezdašima' su pomagali i navijači Zenita koji su zajedno s Delijama napadali policiju.

Utakmica je završila 0-0, ali pala je u drugi plan.

Umjesto statističkih podataka zbrajali su se ozlijeđeni i uhićeni. 

 



Idi na 24sata

Komentari 103

  • Orahova1 27.02.2019.

    "Elitni"ja elite i g.

  • kajzer/soze/80🇷🇸 27.02.2019.

    Kakva je ovo glupost,prvo Delije su ubedljivo najorganizovaniji i najbrojniji na balkanu,pri tom imaju veliku pomoć države i medija,sportista poput Djokovića,Stankovića jednostavno Zvezda je ime,i sad kao treba neki rusi da dolaze protiv raspalih grobata podeljenih na desetine frakcija,smešno presmešno...I koliko god da su oni neki elitni navijači,srpska žandarmerija što bije,to evropa nije videla,koliko god ludi navijači,još ludji specijalci sa punom ratnom opremom...A opet pola te žandarmerije sa Delijama dobri,obezbedjenja diskoteka,splavova,rasturanje droge i ostale propasti...

  • 27.02.2019.

    Naši su naučili lekciju, više neće "nepripremljeni" kročiti u Beograd

Komentiraj...
Vidi sve komentare