To je to što me zanima!

Na Meazzi trojica dinamovaca: Badelj bolji od Kove i Broza...

Fiorentina je dobila Inter na Meazzi 1-0. Utakmicu su počela trojica bivših igrača Dinama, Mateo Kovačić i Marcelo Brozović za Inter te Milan Badelj za "Viole"...
Vidi originalni članak

Fiorentina slavi prvu pobjedu protiv Intera u prvenstvu nakon 15 godina. "Viole" su slavile na Meazzi golom Salaha 1-0. Posljednji put Fiorentina je pobijedila Inter u gostima 7. svibnja 2000. godine kad je bilo 4-0.

Roberto Mancini počeo je s Mateom Kovačićem i Marcelom Brozovićem od prve minute. S druge strane, u prvom sastavu "Viola" bio je Milan Badelj. Trojica bivših dinamovaca na terenu, a na kraju je slavio jedan. Brozović i Badelj odigrali su cijelu utakmicu, a Kovačić je zamijenjen u 73. minuti susreta na Meazzi .

REUTERS/PIXSELL

Inter je dominirao u posjedu lopte, imali su domaći 12 pokušaja prema golu Fiorentine, ali niti jedna lopta nije završila iza leđa golmana "Viola". Niti jedan od naših igrača nije imao udarac prema golu, a Brozović je utakmicu završio sa žutim kartonom.

Serie A, 25. kolo:

  • Inter - Fiorentina 0-1 (Salah 55)
Idi na 24sata

Komentari 128

  • JosipGiljanović 02.03.2015.

    ovi salah teski kralj nadan se da ce se vratit u chelsea i bit vazan igrac.jose pametnoo

  • strmi007 01.03.2015.

    neće Inter u europu ni ove sezone,bježi im EL 7 bodova i to baš Fiorentina

  • tomiica234 01.03.2015.

    vi koji komentirate svakakva sranja i pljujete po interu molim vas prvo krenite pratit klub i utakmice i onda komentirajte FORZA INTER!

Komentiraj...
Vidi sve komentare