To je to što me zanima!

Na oproštaju od Trnskog Ante Tomić bit će kapetan

Ante Tomić (23), najbolji igrač regionalne lige, odlazi iz KK Zagreba CO. U Madrid odlazi već u nedjelju, a za Real će potpisati na tri i pol godine
Vidi originalni članak

Madridski Real inzistirao je da Ante Tomić dođe odmah, a ne na kraju sezone, kako su željeli u KK Zagrebu. Možda je 23-godišnji Dubrovčanin i predugo ostao u Trnskom, ali konačno je osigurao transfer u veliki klub. I to ne bilo koji. Ako veliki Ettore Messina nekog želi dovesti, to je jasan znak vrijednosti tog igrača.
“Mravi” će dobiti odštetu milijun eura, a Ante će potpisati na dvije i pol godine s opcijom produljenja na još jednu.
Iako u klubu tvrde da još ništa nije gotovo, te da Tomić još ništa nije potpisao, 217 cm visoki centar već u nedjelju otputovat će u Madrid i postati član "kraljevskoga kluba". Prije toga, na subotnjoj utakmici protiv Crvene zvezde zamijenit će Krunu Simona u ulozi kapetana, a dobit će i posebnu nagradu za sve što je dao klubu iz Trnskog. Na centarskim pozicijama Zagreb CO još ima Luku Žorića i Nikšu Prkačina, a sad će se vjerojatno otvoriti prostor i za 219 cm visokog Roberta Rikića, 19-godišnjaka koji je na ljeto 2008. stigao baš kao dugoročna zamjena za Tomića.
I dok jedan veliki talent odlazi iz KK Zagreba, drugi dolazi. Toni Prostran (18) dobio je slobodne ruke od Zadra u zamjenu za oprost svih dugovanja. Član brončane U-19 reprezentacije sa SP-a na Novom Zelandu trebao bi potpisati za "mrave" i postati njihov razigravač budućnosti. Vladimir Krstić i Damir Mulaomerović ionako su na zalasku karijere.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare