To je to što me zanima!

Na pomolu je prava senzacija: Lampard će potpisati za City?

Frank Lampard novi je igrač New York Cityja, franšize koju posjeduje Manchester City. Englezi pišu kako je Lampard vrlo blizu šestomjesečne posudbe na Etihad...
Vidi originalni članak

Frank Lampard (36), legenda Chelseaja, potpisao je dvogodišnji ugovor s MLS momčadi New York City FC. Radi se o franšizi koju posjeduje bogati Manchester City. Engleski mediji pišu kako je Lampard nakon 13 godina napustio Stamford Bridge, ali i kako je već blizu povratka u Premiership. I to u Manchester City!

Lampard je navodno blizu dolaska na šestomjesečnu posudbu u redove Manchester Cityja, koji bi legendu Chelseaja registrirao za Premiership i Ligu prvaka. MLS počinje tek u siječnju pa bi se Lampard zapravo "pripremao" u Manchester Cityju.

- Moram ostati u formi. Hoće li to biti u nekom klubu dok ne počne MLS ili ću trenirati sam, vidjet ćemo. Želim biti u formi kad počne prvenstvo - kazao je Frank Lampard.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • daljinac 02.08.2014.

    Pošto kod vas paprika ?

  • KTBFFH ZG 02.08.2014.

    Sto god da odabrao, nece nista mjenjati. On je LEGENDA CHELSEA!! :)

  • Chris_McCandless 02.08.2014.

    Nije nemoguće, ali sumnjam da bi ikad ponovno zaigrao u bilo kojem premierligaškom klubu osim Chelsea ili West Hama. On i Gerrard su jedini preostali od one stare garde veznjaka s kraja devedesetih kad je nogomet još uvijek bio sport i kad njime nisu diktirali sponzorski ugovori i šeici. Za mene ide u isti koš s legendama kao Scholes, Giggs, Gerrard, Carragher itd., i kao takvog ga ne mogu ni zamisliti u dresu najvećeg Chelseavog rivala za titulu ove sezone.

Komentiraj...
Vidi sve komentare