To je to što me zanima!

Na putu za polufinale im stoje Talijani: Znamo ih jako dobro

Talijane smo dobili u Zagrebu i Londonu, no i oni su nas u Šangaju. Očekuje nas neizvjesna utakmica, najavio je kapetan Josip Pavić utakmicu četvrtfinala EP-a
Vidi originalni članak

Ako ponovimo igru u obrani kao u utakmici s Mađarskom, imamo se čemu nadati u utakmici protiv Talijana, najavio je Josip Pavić današnju utakmicu četvrtfinala s Italijom.

Hrvatski vaterpolisti osvojili su treće mjesto u skupini iza Mađarske i Srbije, a četvrtfinale u Budimpešti igraju u 19 sati.

- Svi igrači su zdravi i spremni za četvrtfinale. Italiju jako dobro poznajemo i uvjeren sam da ih možemo pobijediti - rekao je izbornik Ivica Tucak.

Italija je u skupini A osvojila drugo mjesto uz gol-razliku +22. Prva je bila Crna Gora, a treća Grčka, a Italija je i s jednima i drugima remizirala.

- Talijane smo dobili u Zagrebu i Londonu, no i oni su nas u Šangaju. Očekuje nas neizvjesna utakmica. Igrali smo nedavno s njima na turniru u Grčkoj, a ovdje na EP-u igraju dobro. Glavni su im aduti golman Tempesti te centar Aicardi, no opasni su im i mladi igrači te vanjska linija. Nadam se podršci s tribina naših navijača koje još jednom pozivam da dođu i budu uz nas - dodao je kapetan Pavić.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • kikiCK 23.07.2014.

    Ah,igraci vise nam nikako nejdu,svi ce raditi samo faulove kad vide da nista ne realiziramo,hehe

  • solo Barca 23.07.2014.

    ajmo barakude talijani su nam uvijek bili mušterije

  • jure50 23.07.2014.

    jel netko zna sta je sa Boškovićem fali nam puno ???

Komentiraj...
Vidi sve komentare