To je to što me zanima!

Na rastanku se častili: Trenirao nas je loše; Razočarali su me

Loše smo trenirali, nisu uvijek igrali najbolji. Krivi smo za debakl u LP, ali valjda nam je netko govorio kako da igramo, slagao momčad, rekli su igrači po odlasku Jurčića
Vidi originalni članak

Prije manje od godinu dana Zdravko Mamić ga je potjerao iz Dinama, ali i iz medija. Kruno Jurčić je šutio, čekao da se strasti smire, a onda dao nekoliko intervjua u kojima je 'popljuvao' igrače. Vjerojatno nije pretpostavljao da će se tako brzo vratiti u Maksimir, jer da je, sigurno bi puno toga prešutio.

- Obavio sam dobar posao u Dinamu, Hrvati ne opraštaju uspjeh. Pa kako da se u Ligi prvaka borim s onim klubovima kojima smo prodali svoje najbolje igrače, esenciju. Također, nisam imao igrača koji su u najboljim godinama - rekao je u ožujku ove godine za 24sata express.

Ako tada nije imao igrače u najboljim godinama, onda ih nema ni pola godine kasnije, a u međuvremenu je otišao i Milan Badelj.

- Znam za sve Sammirove probleme, a Dinamo treba psihologa za igrače koji su me razočarali - izjavio je, ali i još puno toga.

Svlačionica nije ostala dužna. 

- Mi već godinama nemamo radno sposobne trenere koji su vodili klubove u Ligi prvaka - rekao je Mamić nakon što mu je dao otkaz, a sada mu daje momčad u ruke uoči posljednjeg kola LP-a u kojem Dinamo traži bod ili barem prvi gol u natjecanju.

Navodno je po odlasku samo jedan nogometaš otišao do vrata trenerske svlačionice i pozdravio se s njim. 

- Loše smo trenirali, nisu uvijek igrali najbolji. Krivi smo za debakl u Ligi prvaka, ali valjda nas je netko pripremao, govorio nam kako da igramo, slagao momčad - poručili su dinamovci, a najiskreniji je bio Cufre koji nije imao što izgubiti jer je bio na odlasku iz kluba:

- S Krunom se pred kraj nisam baš slagao. Bio je i on izgubljen, nije bio siguran u sebe i svoje odluke. Činjenica je da ga igrači više nisu slijedili. Bili su umorni od trenera...

Idi na 24sata

Komentari 60

  • WOMANIZER 27.11.2012.

    šta god čitam o ovom dinamu samo CIRKUS!

  • robi360 27.11.2012.

    daj Mamiću, stvarno ti nije ovo trebalo. Kruno ti nije trebao bolje da je čačić ostao nego ovaj svemirac,

  • sosqe 27.11.2012.

    puno ljudi tu sere i prica gluposti,ali cinjenica je daa bi vi svi tu jeli s poda za te pare koje ce fino jurcic stavit sebi u dzep,a za rezultat,ma koji rezultat..ko on voli ili mu je stalo do dinamaa,haha ma mozs mislit,za te pare u danasnje vrijeeme on ispada pametan a mi koji kenjamo jako glupi,uostalom ljude nitko ne tjera da idu na utakmice i da placaju kartu kunu ili 300 kuna,tak svejedno..para vrtii di burgija nece i to je zakon !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare