To je to što me zanima!

Mourinho kreće po finale Kupa bez Luke u početnoj postavi...

JOSEOV NAČIN Real Madrid je u Barcelonu išao na dan utakmice kako bi izbjegao pritisak navijača uoči susreta. Barca ih čeka s postavom koja je izgubila u Milanu
Vidi originalni članak

Luka Modrić počet će treći ovosezonski El Clasico na klupi. Tajno Mourinhovo oružje bit će Kaka, dok će Barca u borbu za finale Kupa s istih 11 igrača koji su potonuli u Milanu.

Dani Alves, Puyol, Pique i Alba u obrani, Busquets, Xavi i Fabregas u sredini te Iniesta, Messi i Pedro u napadu, momčad je koja je počela pet utakmica ove sezone. Dvije je dobila, remizirala je s Realom prije četiri tjedna, a dvaput je izgubila. Od Real Sociedada, pa od Milana u Ligi prvaka.

- Istina je, nismo bili pravi u posljednje dvije utakmice, no problem ne postoji. Zaboravili smo Milano i opet ćemo biti u vrhunskom izdanju - kaže Leo Messi, Barcin rekorder sa 17 golova u 23 odigrana El Clasica.

S druge strane je Ronaldo, koji je Barceloni zabio sedam puta u zadnjih sedam utakmica. Iako, “priče iz davnina” kažu da je moglo biti i obrnuto. Messi u Realu, Ronaldo u Barceloni.

Ronaldov agent Pedro Mendes pregovarao je 2007. s direktorom Barcelone Begiristainom, no posao je propao u zadnji čas. A tri godine prije, u ljeto 2004., ljutiti Messijev otac je, nezadovoljan financijskom ponudom Barcelone, umalo sina odveo u Real. Barca je hitro reagirala te poboljšala ponudu i zadržala Lea.

- Želim karijeru završiti u Barceloni - ponavlja Leo devet godina poslije, u predvečerje El Clasica.

Od posljednjih šest, Barca je dobila samo jedan. A četiri ih je igrala na Nou Campu, na kojem će igrati i večeras (21 sat).

I ovoga puta Jose Mourinho je spreman. I misli na sve. Momčad je na put u Barcelonu poveo tek u utorak ujutro, na dan utakmice. Razlog? Noćna buka. Navijači Barcelone imaju običaj doći pred Realov hotel i bučiti cijelu noć.

Idi na 24sata

Komentari 92

  • WOMANIZER 26.02.2013.

    real <3

  • zgzoo01 26.02.2013.

    nema tekme dečki..odgođena je zbog kiše

  • lopovi od 1902 26.02.2013.

    eto ista ekipa kao protiv milana, mijenjaj to roura, mijenjaj..

Komentiraj...
Vidi sve komentare