To je to što me zanima!

Na red došla Grčka: Uefa je iz Europe izbacila Panathinaikos

Odluka je to Uefinog Financijskog kontrolnog tijela jer klubovi nisu ispunili uvjete licenciranja i financijskog fair-playja. PAO i PAS imaju se pravo žaliti na odluku
Vidi originalni članak

Uefa bez milosti nastavlja izbacivati klubove iz europskih natjecanja. Nakon što su 'nastradali' turski Fenerbahče i Bešiktaš, došao je red na Grčku. Panathinaikos i PAS Giannina neće igrati Europsku ligu sljedeće sezone.

Konkretno, petim mjestom u prvenstvu PAS Giannina bila je osigurala kvalifikacije za Europsku ligu, a Panathinaikos je kao šesti trebao 'uskočiti' na njeno mjesto ukoliko Giannini nastup bude uskraćen. No, ni jedan ni drugi klub neće u kvalifikacije, već bi mjesto trebalo pripasti sedmoplasiranom Xanthiju. 

Odluka je to Uefinog Financijskog kontrolnog tijela jer klubovi nisu ispunili uvjete licenciranja i financijskog fair-playja. Imaju se pravo žaliti na odluku. 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • kamujikobajaši 28.06.2013.

    pravi čovjek mjesta za Francuske klubove

  • zekica 28.06.2013.

    ovu sliku obavezno proslijediti Platiniju i ostalim čelnicima UEFA-e

  • Anchor 28.06.2013.

    Krajnje je vrijeme da se i u nogometu uvede red; bit ce zanimljivo vidjeti rezultate zadnje akcije "finance" u Italiji, ponovo bi mogli stradati "nedodirljivi".

Komentiraj...
Vidi sve komentare