To je to što me zanima!

Na redu je i konačni obračun u Europskoj ligi: El Tigre ili Lav

Prošli smo Lazio, Bešiktaš, Hannover i Valenciju. Zaslužili smo podignuti ovaj trofej, kaže Falcao, koji s 10 golova s Huntelaarom dijeli prvo mjesto na listi strijelaca
Vidi originalni članak

Briga me hoću li zabiti u finalu. Povijest pamti samo momčad koja osvoji trofej, rekao je Atleticov kolumbijski napadač Radamel Falcao (26) uoči večerašnjeg finala Europske lige (20.45 sati).

- Pobijedili smo Lazio, Bešiktaš, Hannover i Valenciju. Nitko ne može reći da nismo zaslužili podignuti ovaj trofej... - kaže El Tigre, koji s deset golova sa Schalkeovim napadačem Huntelaarom dijeli prvo mjesto na listi strijelaca.

Zabije li u finalu, postat će prvi igrač u povijesti koji je dvije godine zaredom bio najbolji strijelac Europske lige. Lani je u Portu zabio rekordnih 17 golova. 

Večerašnjem je protivniku ove sezone u Primeri već zabio dva.

S druge strane bit će Fernando Llorente (27). Kralj “lavova” Atleticu je isto zabio dva u ligi.

- Uh, volio bih to ponoviti večeras - rekao je Llorente, koji je u polufinalu zabio Sportingu u posljednjoj minuti i omogućio Baskima da se bore za svoj prvi europski trofej.

Atletico osnovali navijači Athletica

I jednima i drugima osnovne su boje crvena i bijela. Službeni domaćin finala Europske lige je Atletico, pa će on nositi crveno-bijeli dres, a Baski pričuvni. A Atletico su 1903. u Madridu osnovali baš studenti iz Bilbaa, tri navijača Athletica.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • abatenoj 09.05.2012.

    Athletic aurrerantz

  • ILIJA THUNDER 09.05.2012.

    idemo BILBAO to su ljudi koji ginu za svoj klub, ATLETIC je za njih kao reprezentacija i zato bi volio da uzmu titulu...

  • blaugrana1899 09.05.2012.

    ajmo Baski! gazi Madridiste!

Komentiraj...
Vidi sve komentare