To je to što me zanima!

Na rođendanu sa Ćirom: Neću puno pričati da ne zaplačem

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Legendarni Miroslav Ćiro Blažević 80. rođendan slavi u jednom zagrebačkom kafiću u društvu prijatelja i bivših igrača. Jedan od poklona koje je dobio bio je i portret...
Vidi originalni članak

Iako nam je dan prije sam priznao kako ' pokušava sakriti da mu je rođendan' , oko 'trenera svih trenera' na proslavi 80. rođendana okupili su se bliski prijatelji i bivši igrači.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ćiro Blažević 80. rođendan slavi skromno u zagrebačkom kafiću Van Gogh. Kao što je Ćiro i želio, društvo nije brojno, okupilo se tek 20-ak ljudi, a počeli su stizati već u 10 sati ujutro.

- Neću puno pričat jer u ovim godinama čovjek se vrlo lako rasplače - rekao je Ćiro nazdravljajući šampanjcem te nastavio:

- A ja imam toliko emocija iza sebe u karijeri da bih mogao tu pred vama pustiti i suzu.

Iako nije došao čestitati mu u 'četiri oka', Ćiru je nazvao i Zdravko Mamić i poželio mu sreću.

Rođen je u Dolcu na Lašvi, a iz travničkog kraja u svijet se otisnuo još kao tinejdžer. Trenirao je u ukupno devet država i priznaje kako i sada traži posao. Iako mu više nije do proslava i poklona, otkrio ja kako mu je najdraži onaj koji mu je poklonio dr. Franjo Tuđman , Mayo sunce iz Argentine.

A goal.com podsjetio vas je na 10 najvećih Ćirinih pobjeda u karijeri...

Idi na 24sata

Komentari 56

  • cudak 1 10.02.2015.

    daj više stari skini mi se sa scene

  • BDC 10.02.2015.

    Sta rec osim sve najbolje.Ali sto je bio zaljubljen u Tudmana to je vec bilo perversno.Ni mater ga nije toliko volila.Suker zabija gol a on se okrece da gleda kako Francek reagira.Koje tele od covjeka.Od te scene mi se jos uvijek povraca.

  • fast949 10.02.2015.

    Čiro po starom običaju zaplakat kao pijanom zapjevati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare