To je to što me zanima!

Na Savu dolazi najbolja ekipa svijeta: Paviću, spašavaj nas...

'Pavić nam je izuzetno važan, ali ne samo on. Svi moji igrači moraju odigrati idealnu utakmicu, a Pro Recco bi trebao imati slabiji dan. Ovaj put ne ovisi sve o nama'
Vidi originalni članak

Imamo li šanse? Pa moramo se nadati. Zbog ovakvih utakmica treniramo i radimo, kaže trener Mladosti Emil Nikolić uoči dolaska Pro Recca.

Talijani su najjača vaterpolska momčad na svijetu, zovu ih i dream teamom, ali najbolji igrač na svijetu nosi kapicu Mladosti. Vanja Udovičić u Zagreb je prošlog ljeta došao baš iz Pro Recca.

- Ma nije to reprezentacija svijeta, nedostaje puno najboljih igrača. Evo, recimo, nemaju Muslima i Pavića - rekao je Udovičić, opet zdrav i spreman.

- Vanja će sigurno imati i dodatan motiv pred čelnicima Pro Recca potvrditi da je najbolji - rekao je trener Nikolić, koji se uzda i u golmana Pavića.

- Da, on može biti prevaga, ali i momčad mu mora pomoći čvrstinom u obrani - kaže Nikolić i dodaje:

- Pavić nam je izuzetno važan, ali ne samo on. Svi moji igrači moraju odigrati idealnu utakmicu, a Pro Recco bi trebao imati slabiji dan. Ovaj put ne ovisi sve o nama, mora se puno toga poklopiti.

Po uzoru na hokejaše Medveščaka, čelnici Mladosti odlučili su da ulaznice za Pro Recco vrijede i kao bon za pivo u kafiću Žabac, odmah uz bazen...

Miho dolazi u Rijeku

U istoj skupini u Rijeci Primorje dočekuje mađarski Vasas s bivšim jugašem Mihom Boškovićem u sastavu.

- Nikola Franković rješenje je za Mihu - kaže trener Zoran Roje.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 1234567890 16.02.2011.

    moze netko reci kada je utakmica i koliko su ulaznice? ne pratim ovo inace, ali sada imam zelju otici.

Komentiraj...
Vidi sve komentare