To je to što me zanima!

Na 'Snow Queen' iz Slovenije i Hrvatske vlakovima jeftinije

Hrvatske željeznice spustili su cijene prijevozne karte za 40 posto za navijače koji se upute na slalomske utrke Vip Snow Queen Trophy koje se voze 3. i 5. siječnja
Vidi originalni članak

Svi ljubitelji skijanja iz Hrvatske i Slovenije moći će na “Vip Snow Queen Trophy“ 2012. stići i vlakovima i to uz popust od čak 40 posto. Dogovoreno je to s HŽ Putničkim prijevozom, koji će tako podržati središnji događaj zimskog sporta u Hrvatskoj.  

HŽ Putnički prijevoz odobrio je svim putnicima posjetiteljima Snježne kraljice popust u visini 40 posto od redovite prijevozne cijene, u 1. i 2. razredu svih vrsta redovnih vlakova. Popust se može koristiti na svim relacijama s područja Hrvatske do kolodvora Stubičke Toplice i zagrebačkog Glavnog kolodvora. 

Da bi se povlastica ostvarila, potrebno je prilikom kupovine povratne prijevozne karte izjaviti da se putuje na „Vip Snow Queen Trophy“, te kondukteru u vlaku pokazati ulaznicu za „Vip Snow Queen Trophy“. Povlastica se odnosi na udaljenosti veće od 25 kilometara. Popustom se uz iste uvjete mogu koristiti i državljani Slovenije.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare