To je to što me zanima!

Na Spartakovu tribinu se može samo s putovnicom!

Kontrole na ulazima u stadion bit će posebno rigorozne. Dogovorili smo sve detalje s policijom, rekao je direktor Dinama Damir Vrbanović
Vidi originalni članak

Otkad sam ja u klubu, sutra će prvi put na jednoj utakmici biti dva čovjeka iz Uefe zadužena za sigurnost, Englez i Ukrajinac, najavio je Dinamov direktor Damir Vrbanović. Činjenica da je Uefa poslala čak dva dvojicu svojih 'zaštitara' govori da će Dinamo u četvrtak biti pod posebnim povećalom. Uz njih, na utakmici će, naravno, biti i delegat, čija je zadaća između ostaloga i zabilježiti sve izgrede na tribinama. Dakle, Uefa je u punom stanju pripravnosti.
A slično je i s ljudima zaduženima za organizaciju. Utakmica Dinamo - Spartak je jedna od onih visokog rizika i zato se Dinamova delegacija u utorak našla s odgovornima u zagrebačkoj policiji.
- Kontrole na ulazima u stadion bit će posebno rigorozne. Dogovorili smo sve detalje s policijom, no teško možemo utjecati na pojedince. I zato apeliramo na navijače da se suzdrže bilo kakvih incidenata, jer time bi samo pogoršali ionako komplicirane odnose kluba s Uefom - rekao je Vrbanović.
Problem s ruskim navijačima je što njih 500-tinjak stiže u privatnom aranžmanu, izdvojeno od organizirane skupine. Taj je detalj posebno opasan u svjetlu najave Delija da će 'doći u Zagreb i pomoći pravoslavnoj braći u tučnjavi s BBB-ovcima'. Organizatori su i na to spremni...
- Tko ne bude kod sebe imao rusku putovnicu, neće moći na Spartakovu tribinu. Iz Spartaka su poručili da imaju puno simpatizera u drugim zemljama, a pogotovo u jednoj zemlji koju ne želim imenovati. Ali ponavljam, bez putovnica se neće moći na tribinu - završio je Vrbanović.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • mirni1 27.11.2008.

    baš bi htel danas sresti nekog gedžu pa da mu budem osobni vodič

  • mirni1 27.11.2008.

    ajd da me demantira murja i ispendrečio bar jednog istočnjaka

  • debeli1 26.11.2008.

    A tako vam je Dinamovcima kad navijate za najkatoličkiji klub na svijetu. :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare