To je to što me zanima!

Na Srbiju s Čilićem u sastavu: Nadamo se da će nam pomoći

Izbornik hrvatske Davis Cup reprezentacije Željko Krajan objavio je sastav za meč prvog kola Svjetske skupine. Protiv Srbije konkurirat će i oporavljenik Marin Čilić...
Vidi originalni članak

Hrvatska Davis Cup reprezentacija gostuje u Kraljevu protiv Srbije od 6. do 8. ožujka u susretu 1. kola Svjetske skupine. Izbornik Željko Krajan za taj meč prijavio je četvoricu tenisača, među njima i oporavljenika Marina Čilića.

- Znamo situaciju s Marinovom ozljedom, ali nekako se nadamo da bi nam mogao pomoći u Kraljevu - rekao je Željko Krajan.

Osim Čilića, u postavi Hrvatske su Borna Ćorić (84. na svijetu), Mate Delić (158. igrač svijeta) i Marin Draganja (22. na svijetu u parovima). Čilić je zbog problema s desnom nadlakticom otkazao nastup na prvom Grand Slamu sezone. Otkazao je i Zagreb Indoors, a nakon njega i Rotterdam i Delray Beach. Ove godine još nije igrao. 

- Oporavak ide sporije od priželjkivanoga, sada je to već sedam tjedana bez tenisa. Ja sam inače u aktivnom treningu, radim s nogama i sve ono što nije povezano s desnom rukom. Ali uželio sam se tenisa. Najnovija magnetna rezonancija pokazuje napredak - rekao je nedavno Marin.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • IvanaMandić 24.02.2015.

    cili je smradnod tenissaca prvo je zagrljen pjevao s tompsonom da bi ga kasnje olaja izdajnik je i niko nista leti samo za parama cilicu pokaza si pravo lice dabogda gubio cili zivot

  • Šubidubidu 24.02.2015.

    Hvala, Marine, uvijek si tu kada te reprezentacija treba, steta sto parove ne igraju Draganja i Dodig, kako god, Srbija je favorit, ali ne treba se predavati unaprijed!

  • Lyoto 24.02.2015.

    ne vjerujem da ce cilic igrat jer da je spreman vjerujem da bi prvo igrao acapulco pa davis cup jer sumnjam da ce odabrati davis cup kao prvi mec sezone, realnije je ocekivati da se pojavi u indian wellsu nakon davis cupa

Komentiraj...
Vidi sve komentare