To je to što me zanima!

Na terenu odluke u Astani će igrati na hrvatskoj travi

U Kazahstanu će Hrvatska igrati na umjetnoj travi naše tvrtke Concept 90. Gostovanje odluke naši će reprezentativci tako igrati na "domaćoj travi"
Vidi originalni članak

Astana Arena novi je stadion u Kazahstanu, na njemu su nedavno u kvalifikacijama trebali igrati Englezi, ali nije još imao sve dozvole, pa su utakmicu “preselili” u Almaty. Zato će na njemu igrati Hrvatska, i to na - hrvatskoj travi.
Naime, na stadionu je umjetna trava, što igračima obično nije baš drago, a postavljala ju je hrvatska tvrtka Concept 90, koja je postavljala umjetnu travu na mnogim terenima u Hrvatskoj i Europi. Teren u Kazahstanu dobio je najveća priznanja od Fife i Uefe.
Dakle, bude li utakmica u Kazahstanu odlučujuća za plasman Hrvatske na Svjetsko prvenstvo, Slaven Bilić imat će jaki adut - moći će iz prve ruke saznati tajne travnjaka u Astani, pa možda baš to i pomogne.
Stadion su otvorile mlada reprezentacija Kazahstana i Lokomotiva iz Astane, za koju su igrali Ševčenko, Sukur, Sas...

CIJELI GRIJAN, A STOJI SAMO 130,000.000 €
Naravno, Astana Arena je cijela natkrivena, ima 30.000 mjesta, a grijani su i teren i gledalište! I po tome je jedan od prvih u svijetu. A stajao je samo 130 milijuna eura.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • zekica 09.07.2009.

    ako je hrvatska trava onda je sve jasno...polomit ce si i ruke i noge na toj \"kvalitetnoj\" travi.....u Englesku na stakama po nove batine

  • jahr 09.07.2009.

    I bolje da ga nisu vidjeli, rasplakali bi se

  • boys 09.07.2009.

    aletheia izgleda da i ti nisi bio/la na maximiru

Komentiraj...
Vidi sve komentare