To je to što me zanima!

Tko je sad pak ovaj? Darren Fletcher bez prezimena i broja

Fletcher je zakrvavio dres pa je obukao rezervni, bez prezimena i broja. Sudac nije primijetio, a Darren je zaigrao još bolje. Sjajno je asistirao petom Machedi za gol
Vidi originalni članak

Darren Fletcher u 64. minuti utakmice protiv Aston Ville dobio je udarac u usta i počeo prilično krvariti. Dres je zakrvavio pa ga je sudac tražio da ga zamijeni. U Unitedu je ili recesija ili se dres isprao u pranju, obzirom da se Škot na teren vratio bez broja i prezimena na leđima. 

Sudac Dean nije primjetio jer teško da je igranje u takvom dresu dozvoljeno. Fletcher je s njim zaigrao i bolje, pa je u 81. minuti fantastično petom asistirao Machedi za gol. Samo par minuta kasnije je zabio i Vidić za veliki bod Manchestera. Gubili su 2-0. 

Čeka se reakcija engleskog nogometnog saveza koji bi mogao kazniti United zbog ovog propusta.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Baruk_sb 15.11.2010.

    hahhaha koje budale

  • zagorac1 15.11.2010.

    sudac može (čak mislim da i mora) dozvolit da se smije igrat bez broja ako mu se u toku utakmice iz nekog razloga nešto dogodi s dresom, a nekim slučajem nemaju rezervni. jedino ne znam kaj bi bilo da se to dogodi dvojice iz iste momčadi

  • đony 15.11.2010.

    Kao prvo nije dobio udarac u usta, a drugo dres nije ispran i star nego su ga izvadili novog,a pošto je nov normalno da nije oslikano ime i br. i sudac je sve vidio nije reagirao,očito da je to dozvoljeno u takvim situacijama.

Komentiraj...
Vidi sve komentare