To je to što me zanima!

Na tribinama u Zadru sadašnji i bivši izbornik, Dalić i Čačić...

Pokraj Dalića sjedi Janica Kostelić, na tribinama je i predsjednica Kolinda Grabar Kitarović, Gordan Jandroković, a sadašnji izbornik popričao je i sa svojim prethodnikom Antom Čačićem...
Vidi originalni članak

Sjajna je atmosfera u Zadru, uvijek je lijepo kad te navijači bodre, rekao je nogometni izbornik Zlatko Dalić koji je u Zadru došao pružiti podršku hrvatskoj teniskoj reprezentaciji na putu prema finalu Davis Cupa.

Hrvatska je u petak osigurala dvije pobjede u pojedinačnim mečevima, a danas u parovima traži konačnu pobjedu. I sam Dalić igrao je tenis.

- To je jako lijep sport, tu si sam na terenu, odlučuješ sam o sebi, no na žalost nemam više puno vremena da igram koliko bih želio - dodao je Dalić koji se na tribinama u Zadru našao sa svojim prethodnikom Antom Čačićem.

Odmah pokraj Dalića sjedi i Janica Kostelić, tu je predsjednik HOO-a Zlatko Mateša, ali i predsjednica Kolinda Grabar Kitarović, njen suprug Jakov, Gordan Jandroković...

- Nadam se da ćemo ući u finale Davis Cupa i tamo igrati protiv Francuske da se dečki pokušaju revanširati za naš poraz u Rusiji - rekao je Dalić za HRT.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • NivesG 16.09.2018.

    Kruha i igara

  • 16.09.2018.

    Kolinda ???,?

  • stef2 15.09.2018.

    A ona se naslikava i troši nas novac

Komentiraj...
Vidi sve komentare