To je to što me zanima!

''Na ulicama Istanbula je kao u lunaparku, u 4 trake 8 vozila''

Bivši hrvatski reprezentativac i nogometaš Hajduka Milan Rapaić prisjetio se svog prvog auta, Yuga 45. Od dodatne opreme jugić imao tek dizalicu i radiokasetofon...
Vidi originalni članak

Moj prvi automobil bio je Yugo 45. Naravno, polovni. Obožavao sam ga, obradovao mu se više nego bilo čemu. Do tada sam na treninge i utakmice Hajduka išao pješice ili sam molio suigrače da me voze, prisjeća se Milan Rapaić svog prvog automobila. 

- Danas automobili imaju gomilu dodatne opreme, moj je Yugo od dodatne opreme imao dizalicu i radiokasetofon - smije se. 

Iako je tijekom karijere glasio za neobuzdanog igrača, Miki je za volanom siguran i staložen, zbog čega danas vozi Audi Q7.

- Nikad nisam ludovao, nisam od onih tipova koji se hvale kako od Splita do Zagreba stignu za manje od dva sata. Štoviše, što sam stariji i što više kilometara prelazim, čini mi se kako sam sve pažljiviji. 

Kaže kako je oduvijek bio dobar i siguran vozač, no dvogodišnje iskustvo vožnje Istanbulom učinilo ga je prekaljenim profesionalcem. 

- Tko je barem nakratko boravio u Istanbulu, uvjerio se kako na njegovim ulicama ni ne postoje prometna pravila. U četiri trake nagura se osam vozila, svi trube i svi odjednom prolaze kroz križanje. Vožnja ulicama Istanbula je poput vožnje ‘peglicama’ u lunaparku. Nedostaju im samo zaštitne gume oko automobila da se mogu sudarati. Isprva sam mislio da ću poginuti u tom kaosu, no naučio sam njihova nepisana pravila vožnje i brzo se uklopio - kazao je Miki.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • braanee 28.11.2011.

    kr rega, da ziher

  • dexxa86 28.11.2011.

    Miki Rapajić!!!! Kakva legenda!!!

  • torca1950 28.11.2011.

    koja je ovo legenda od igrača...IGRAČINA

Komentiraj...
Vidi sve komentare