To je to što me zanima!

Na Valentinovo se ljubili, drugi dan već tukli? Policija u hotelu

Maradona je s duplo mlađom djevojkom dočekao Valentinovo, a dan kasnije i policiju zbog svađe s istom tom djevojkom. Mali Zeleni će večeras biti na Bernabeuu na utakmici Reala i Napolija
Vidi originalni članak

Diego Maradona je u Madridu gdje čeka utakmicu Reala i Napolija.

Mali Zeleni je s djevojkom koja je duplo mlađa od njega dočekao Valentinovo, a dan kasnije i policiju. Maradona i Rocio Oliva posvađali su se u hotelskoj sobi u Madridu, a policija je ispitala Maradonu zbog sumnji da je udario svoju djevojku.

Cadena SER piše kako je Rocio Oliva (26) nazvala recepciju nakon čega u hotel stigla policija. Španjolski mediji pišu kako Rocio nema tragova ozljeda, kao ni Maradona, pa se policija povukla iz hotela dok su se golupčići pomirili.

Nije im prvi put. Prije tri godine u javnost je izašao video u kojem Maradona nasrće na nju. Diego je tada rekako kako joj je samo izbio mobitel iz ruke.

Diego je svoju dragu doveo i na finale Davis Cupa između Hrvatske i Argentine u Zagrebu prošle godine gdje je između izmjenjivanja nježnosti s Rocio provocirao zagrebačku publiku sramotnim gestama poput ove ispod teksta.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Medjed 15.02.2017.

    Isti kao i Šuker, odlični igrači, šupci od ljudi

  • Igor Petak 15.02.2017.

    Strastven čovjek bio i ostao...

  • strmi007 15.02.2017.

    fejk

Komentiraj...
Vidi sve komentare