To je to što me zanima!

Od 2017. kreće SP legendi, ali bez Hrvatske i Diega Maradone

Na tom SP-u igrale bi legende poput Zidanea, Beckhama i ostalih, a uvjet je da su stariji od 35 i mlađi od 45 godina. Tako u tu skupinu ne bi mogao ući veliki Diego
Vidi originalni članak

Engleski i američki mediji javljaju kako bi kroz dvije godine mogli dobiti novo nogometno natjecanje, Svjetsko prvenstvo legendi. Bio bi to turnir nogometaša između 35 i 45 godina, a prvi SP igrao bi se u Meksiku 2017. godine.

Na žalost među 12 reprezentacija prema ovim podacima ne bi trebalo biti Hrvatske. Bit će tu šest reprezentacija iz Europe, četiri američke te po jedna azijska i afrička reprezentacija. A to su Nizozemska, Njemačka, Italija, Španjolska, Francuska, Engleska, Meksiko, SAD, Brazil, Argentina, JAR i Japan.

Ako tamo već nećemo gledati neke od hrvatskih majstora, barem ćemo ponovno moći vidjeti na djelu legende poput Zidanea, Beckhama, Raula, Ronaldinha, Scholesa, Seedorfa, Del Piera, Roberta Carlosa, Ballacka, Crespa, Ronalda... No, na žalost, ne i velikog Diega Maradonu. On je ipak malo prestar.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • katalonske horde zla 07.10.2015.

    podrska,bit ce puno zanimljivije ovo gledati nego normalno svj. kojemu manjka klasnih igraca za razliku od ovog veteranskog,uh jedva cekam :)

  • BarcelonaObožavatelj 07.10.2015.

    Fuj..stavljaju neki tamo Meksiko koji uopce nema legendi,a ne stave nas! fuj!

  • SDPovac 07.10.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare