To je to što me zanima!

Nabrijani Cro Cop: Ako treba, isprašit ću i Wanderleija Silvu

Mlađi je od mene 11 godina, visok je i težak. Njegov najveći plus? Ambicija da me pobijedi. No dobro sam se pripremio, rekao je Mirko uoči nedjeljne borbe protiv Korejca Myunga
Vidi originalni članak

Mirko Filipović vraća se u legendarnu japansku Saitama Arenu gdje je rušio Vovčančina, mlađeg brata Jemjeljanenka, Herringa, Sappa, Silvu.... 

- Uvijek je lijepo vratiti se u ovu dvoranu. Ovdje pamtim samo lijepe uspomene - rekao je Cro Cop koji će u nedjelju oko podneva po našem vremenu pokušati nastaviti niz protiv malo poznatog Korejca Hyun Man Myunga.

Program Rizinova Grand Prixa počinje u 8 sati po našem vremenu, a Mirkova borba je jedanaesta na redu. Mirko je 10 kilograma lakši od Korejca koji nema iskustva u parteru, ali i koji može zapravo malo toga izgubiti u borbi protiv Cro Copa.

Osim borbe, naravno, što je prilično izvjesan scenarij.  

Što vi kažete?

 

Tko će pobijediti?
 
 
 
 
 
 

Silva? Može, isprašit ću i njega

- Mlađi je od mene 11 godina, visok je i težak. Njegov najveći plus? Ambicija da me pobijedi. No dobro sam se pripremio. Odradio sam jake pripreme i spreman sam za borbu - rekao je Mirko, koji bi se u drugom dijelu turnira mogao susresti sa starim znancem, Brazilcem Wanderleijem Silvom.

- Ne volim ovog tipa, nitko ga ne voli. Zabit ću mu šaku u lice, nokautirat ću ga - prijetio je Silva Mirku nedavno, nakon što je objavio da se vraća u MMA.

Mirko se dvaput borio protiv Silve. Obje borbe bile su spektakularne.

Prva je završila bez pobjednika u PRIDE-u 2002. Četiri godine kasnije Cro Cop je osvojio PRIDE-ov pojas, a u polufinalu je razbio Silvu kojeg su nakon poznatog Mirkovog high-kicka iznijeli iz ringa krvavog i u polusvjesnom stanju.

- Ako dođe do našeg meča, isprašit ću ga - rekao je Mirko japanskim medijima uoči borbe protiv Korejca.

Ovako je to izgledalo u posljednjoj njihovoj borbi.

Idi na 24sata

Komentari 46

  • Behemot 25.09.2016.

    Sjajno odrađena borba, brzo u parter i gotovo. I Japanci su jako kulturan narod kada mu daju protivnika koji mu odgovara :)

  • kosmopolit 25.09.2016.

    Kad bi ga još jednom isprašio kao prošli put, vodio bi te s guštom na većeru... Taj naduvanko mi je kao i onaj što ga je Miočić ganjao po ringu, jako odvratan...

  • Brantina 24.09.2016.

    Borba je predvidena oko 23:30 po nasem vremenu

Komentiraj...
Vidi sve komentare