To je to što me zanima!

'Nabrijani' obožavatelj Murraya knjigom upiknuo ravno u oko

Po izlasku s večere je Andyja Murraya okružila masa, a jedan navijač je bio toliko 'nabrijan' u želji da dobije autogram da ga je knjigom o Wimbledonu upiknuo u oko
Vidi originalni članak

Andy Murray osvajanjem Wimbledona postao je megazvijezda u Velikoj Britaniji. Već razmišljaju da njegovom imenu dodaju titulu 'sir', a nigdje više ne može otići bez pratnje velikog broja medija i obožavatelja.

Tako je u ponedjeljak, nakon samo dva sata spavanja, imao obveze cijeli dan, a navečer je otišao na večeru s majkom Judy i djevojkom Kim Sears, s kojom je sedam godina. Po izlasku ga je okružila masa, a jedan navijač je bio toliko 'nabrijan' u želji da dobije autogram da ga je knjigom o Wimbledonu upiknuo ravno u oko. Nije mu bilo ugodno što se vidi i po fotografijama.

Murray će iduće godine prvi put u karijeri u All England Club doći kao branitelj naslova.

- Ne mogu niti zamisliti kakvo će to iskustvo biti, ali ne može biti gore nego prijašnjih godina - rekao je s osmijehom na licu.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • lovac_u_mutnom 09.07.2013.

    Ne znam šta je u Novakovoj glavi, ali u mojoj je haos od juče. Nikako ne mogu da prihvatim ovaj poraz kao sastavni dio igre. Definitivno, juče se nešto čudno dešavalo sa Novakom.Ono juče je neko drugi bio u njegovom tijelu i u glavi. Neko pasivan, nezainteresovan, bezvoljan.......Ni Endi ne može da vjeruje da je u tri seta dobio meč.Ja sam Novakov vjerni navijač i mnogo me boli ovaj poraz. Ne pljujem po njemu i nisam uz njega samo kad pobjeđuje, daleko od toga. Ali ovo juče!?!?!?

  • rudi87 09.07.2013.

    hahahahahahahahaahahahahhahahahaha

  • Topnik_1 09.07.2013.

    Roger Federer <3

Komentiraj...
Vidi sve komentare