To je to što me zanima!

Načinović: Favoriti smo! Igrati za Zagreb? Doma je najljepše, ali ovdje se nikad ne zna...

"Niži igrači, brzi igrači i igra 1 na 1 su naš forte. Mislim da smo mi favoriti u uzvratu, ali oni su super ekipa, ništa nije gotovo i svašta se može dogoditi do kraja", rekao je Načinović
Vidi originalni članak

Rukometaši Zagreba remizirali su u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka pred više od 15 tisuća navijača. Protiv Francuskog Montpelliera odigrali su 27-27.  Momčad Andrije Nikolića pružila je dobar otpor dvostrukom prvaku Europe i ostala u igri za plasman u četvrtfinale Lige prvaka. Najbolji pojedinac kod Zagreba bio je Zvonimir Srna s šest golova, dok je kod Montpelliera najbolji igrač bio Diego Simonet koji je ponio i titulu igrača utakmice. Naš Veron Načinović koji nastupa za Francusku momčad zabio je jedan gol. 

LOVIT ĆE U FRANCUSKOJ ČETVRTFINALE Zagrebaši nakon remija: Imamo se čemu nadati u Montpellieru

- Super je bila atmosfera koja je gurala Zagreb cijelu utakmicu. Na kraju neriješen rezultat, ali mislim da s pozitivom možemo očekivati sljedeću utakmicu. Bit će lakše u Francuskoj. Uvijek je lakše igrati doma nego u gostima. - rekao je Načinović nakon dvoboja u Areni,  a zatim dodao par riječi o igri Zagreba:

- Neću komentirati njihovu izvedbu. Mi se fokusiramo na nas. Gledat ćemo što možemo popraviti za sljedeću utakmicu. Oni uvijek dobro zatvaraju pivota. Niži igrači, brzi igrači i igra 1 na 1 su naš forte. Mislim da smo mi favoriti u uzvratu, ali oni su super ekipa, ništa nije gotovo i svašta se može dogoditi do kraja.

KOMENTAR Atmosfera u Areni kakva se godinama ne pamti! Ovaj Zagreb može do četvrtfinala

A što mislite o atmosferi? Je l' bi ikad došli igrati u Zagreb?

- Naravno da da. Doma je uvijek lijepo, ali što se tiče Zagreba nikad se ne zna kakva će atmosfera biti. Ona se mijenja iz godine u godinu. Volio bi da ovako bude jer stvarno je užitak doći igrati ovdje. 

Uzvratna utakmica u Montpellieru igra se 3. travnja s početkom u 20.45 sati.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 12 nezaboravnih minuta Premier lige 28.03.2024.

    Zagreb,Zagreb u srcu mi gori....

  • simri 28.03.2024.

    Doma bi trebalo biti bilo gdje u Hrvatskoj, a ako se gleda grad onda valjda Rijeka, Verone.

Komentiraj...
Vidi sve komentare