To je to što me zanima!

Nacional se porazom oprostio od plasmana na završni turnir

Nakon što je momčad Roberta Grdovića u prvom kolu priredila iznenađenje pobijedivši bivšeg trostrukog europskog prvaka, moskovsku Dinu, u drugom kolu bolji je bio Sporting iz Lisabona 3-1
Vidi originalni članak

U susretu 2. kola B skupine Elitne runde Uefa Futsal Cupa Nacional je u Lisabonu izgubio od Sportinga 3-1 i ostao bez izgleda za plasman na završni Final Four.

REZULTATI
Sporting - Nacional 3-1
Halle-Gooik - Dinam 2-1

LJESTVICA:
1. Sporting    2  2  0  0  6-4   6
2. Halle-Gooik 2  1  0  1  4-4   3
3. NACIONAL    2  1  0  1  4-5   3   
4. Dina Moskva 2  0  0  2  3-5   0

Nakon što je momčad Roberta Grdovića u prvom kolu priredila iznenađenje pobijedivši bivšeg trostrukog europskog prvaka, te lanjskog finalistu ruskog prvenstva i pobjednika ruskog Kupa moskovsku Dinu, Nacional se odlično držao i protiv lisabonskog Sportinga. No, ovoga puta presudila je kvaliteta europskog doprvaka. 

Nakon što je domaćin poveo 2-0 golovima Fortina (15) i Varele (27), Nacional je smanjio dvije minute prije kraja golom Matheusa. Brazilac, koji je protiv Dine zabio dva gola, je u zadnjoj minuti imao priliku za izjednačenje, ali je Marcao obranio njegov udarac. Sve dvojbe oko pitanja pobjednika riješio je Pedro Cary postigavši gol za 3-130 sekundi prije kraja susreta.

Sporting je ovom pobjedom osigurao plasman na Final Four. Ukoliko Sporting u zadnjem kolu izgubi od Dine, bodovno ga mogu dostići Nacional ili Halle-Gooik, no Portugalci su bili bolji od obje ekipe u međusobnom srazu.

U drugom susretu iz ove skupine belgijski Halle-Gooik je pobijedio Dinu 2-1. Posljednji dvoboj Nacional ima u subotu kada će odmjeriti snage protoiv Halle-Gooika.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Armin van Buuren 24.11.2017.

    Očekivano,ali i ova faza natjecanja je uspjeh.Usput da vas pitam,ovaj vaš naziv 24 sata da li je to naziv novina ili to znači da 24 sata kasnite sa vijestima?(*Utakmica završila sinoć u 22:30).

  • silaaa 24.11.2017.

    Ma kakvo iznenadenje protiv rusa u prvom kolu? O cemu pricate ako je nacional bio favorit na papiru

Komentiraj...
Vidi sve komentare