To je to što me zanima!

Nadal eliminirao Medvedeva, a sad mora - navijati za njega

Odluka tko će se iz ove skupine pridružiti Tsitsipasu u polufinale, bit će poznata nakon večerašnjeg ogleda između Rusa Daniila Medvedeva i Nijemca Alexandera Zvereva
Vidi originalni članak

U susretu posljednjeg, 3. kola skupine "Agassi", završnog teniskog turnira sezone u Londonu na kojem nastupa najboljih osam tenisača svijeta Španjolac Rafael Nadal je pobijedio Grka Stefanosa Tsitsipasa sa 6-7 (4), 6-4, 7-5, ali još uvijek nije izborio plasman u polufinale.

10. POLUFINALE U NIZU Đoković ide kući! Maestralni Federer u polufinalu Mastersa

Bila je to druga Nadalova pobjeda u skupini, dok je njegov suparnik, koji također ima skor 2-1, i prije ovog meča bio siguran putnik u polufinale.

Odluka tko će se iz ove skupine pridružiti Tsitsipasu u polufinale, bit će poznata nakon večerašnjeg ogleda između Rusa Daniila Medvedeva i Nijemca Alexandera Zvereva.

Zverev pobjedom ide dalje, dok bi Medvedev, koji nema izgleda za ulazak u polufinale, svojom pobjedom otvorio vrata polufinala Nadalu i to kao pobjedniku skupine.

Plasman u polufinale iz druge skupine prethodno su izborili Austrijanac Dominic Thiem i Švicarac Roger Federer. (dk)

Idi na 24sata

Komentari 15

  • anatom 15.11.2019.

    Terminatoru ajde mi nekako objasni zašto si mi makao komentar, nikog nisam vrijeđao samo sam izrazio bojazan šta ako bi moj dragi Rafa bio dvocijevka. Jesi li ti mozda dvocijevka pa ti to smeta. Al bi mi trebalo bit sve jedno bio on hetero ili ne ? Sad ne samo da ih se ne smije vrijedat nego mi mora bit sve jedno jel ?! Seronjo mali !

  • Puši_Kurac_Admine 15.11.2019.

    Lik ima snage kao da bode u vene.

  • blokirani_lovac 15.11.2019.

    Veliki fajter..... nema veceg....

Komentiraj...
Vidi sve komentare