To je to što me zanima!

'Nadal je za mene i dalje glavni favorit na Roland Garrosu '15.'

Rafa se tamo najbolje osjeća i od 2005. do 2014. godine osvojio ga je devet puta. Samo mu ga je 2009. 'ukrao' Federer, koji smatra da je Nadal i ovoga puta favorit
Vidi originalni članak

Iako Rafael Nadal nakon povratka poslije ozljede još uvijek nije ni blizu svoje najbolje razine, od njega se puno očekuje na ovogodišnjem Roland Garrosu. To je njegov turnir, na kojem se najbolje osjeća i kojeg je od 2005. do 2014. godine osvojio devet puta. Samo mu ga je 2009. godine 'ukrao' Roger Federer, koji smatra da je Nadal i ovoga puta favorit.

- Rafa je za mene i dalje glavni favorit ovoga turnira - rekao je Federer i nastavio:

- A, uz njega, i Novak Đoković koji ove godine igra fantastično. Iako Nadal nije u formi u kojoj je bio proteklih godina, kada dođe na Roland Garros, biti će ga jako teško pobijediti - rekao je Švicarac.

Idi na 24sata

Komentari 68

  • elcarlos 29.04.2015.

    Jako zanimljiv RG nas čeka, naravno da Nadala ne smijemo otpisat u Parizu al ako ove godine Djoković ne uzme naslov pitanje dal ćeikad više imat takvu priliku. Al treba još pričekat Madrid i Rim pa će neke stvari bit jasnije.

  • gregorsamsa555 29.04.2015.

    Prvo neka osvoji Madrid i(li) Rim pa cemo onda svrstavati Rafu medju favorite, na zalost izgleda da Djoke nece biti u Madridu tako da nista od njihovog eventualnog susreta tamo.

  • Royal_Flush 28.04.2015.

    Federer je isto lani 2,3 dana prije pocetka Garrosa rekao da je za njega Rafa favorit pa svi pricali da lupa gluposti jer on bio medju rijetkima ko je vidio Rafu sa trofejem.Svi su govorili to je Djokoviceva godina,nema Rafa ssanse pa ga Nadal razmontirao.Ove godine idu u jos vece krajnosti.Bukvalno je doslo do toga da ce biti "senzacija" ako ne osvoji.Teniski strucnjaci uvijek gledaju formu tenisaca,a ne gledaju ono sta je puno bitnije,a to je psiha.Na Djokici je pritisak ogroman,a Nadal isto ima pritiska,ali puno manji i ta sama pomisao kad imas protiv nekog 6-0 na tom terenu kao Rafa protiv njega,kad imas 9/9 u finalima ti daje veliku moc i samopouzdanje kao i strah ovog drugog.Nema tu forma ovo ono.To sve na dan finala GS pada u vodu ili polufinala zavisi gdje ce igrati.Za Rafu bi rekao da su kriticnija ranija kola nego eventualno taj duel.Ako izbjegne tih nekoliko mina i udje u 2.tjedan bit ce strasan.

Komentiraj...
Vidi sve komentare