To je to što me zanima!

Nadal: Ljubičić danas nije bio dobar, nije ovo bio njegov dan

Najbolji tenisač svijeta, Španjolac Rafael Nadal, prokomentirao je svoju laganu 6-1, 6-3 pobjedu protiv Ivana Ljubičića u četvrtfinalu ATP Masters turnira u Monte Carlu
Vidi originalni članak

Bila je to šesta pobjeda Nadala u osmom ogledu protiv Ljubičića i daleko najjednostavnija za Španjolca. U teškim uvjetima za igru, puhao je jak vjetar s različitim smjerom, Nadal se brže prilagodio i puno lakše se snašao. Ljubičić je, potpuno netipično za njega, izgubio prvih pet servis-gemova u meču, tek je kod vodstva prvog svjetskog reketa 6-1, 3-0 postao konkurentan, no, tada je bilo prekasno.

- Vrlo sam sretan zbog ove pobjede. Vjerujte mi da jesam. Kada pobijedite 6-1, 6-3 protiv teškog protivnika kao što je Ljubičić, koji je igrao jako dobro cijeli turnir, to je pozitivan rezultat. No, danas Ivan nije igrao dobro, to je sigurno. Ovo nije bio njegov najbolji dan – progovorio je s puno respekta prema Ljubičiću španjolski tenisač.

Prokomentirao je Nadal i uvjete u kojima su igrali.

- Bio je vrlo težak dan za igranje tenisa. Puno vjetra koji je mijenjao smjer cijelo vrijeme. Generalno govoreći, ja nisam griješio. Nakon prva dva gema u prvom setu nisam napravio niti jednu pogrešku. Prema tome, općenito govoreći, vrlo sam zadovoljan ovom pobjedom – rezimirao je Nadal.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Ivek987 16.04.2011.

    dobar je LJubicic, ali ipak ova trojica na vrhu su nad prosjecni igraci....protiv njih se trenutno ne može igrat....jedino oni međusobno mogu igrat....

  • casilas 16.04.2011.

    Djoković je trenutno najbolji igrač svijeta al bi ga nadal razbio na zemlji. Imao sam priliku gledati LJubičića i Nadala razlika nebo i zemlja Nadal prekrasan tenis. nije LJubičić bio tako loš.

  • onaj 15.04.2011.

    Garantiram da u cijelom zemljanom dijelu sezone Nadal neće izgubiti više od 3 seta! Ova njegova igra na zemlji je čudesna, i to je čak mala riječ za opis te igre.

Komentiraj...
Vidi sve komentare