To je to što me zanima!

Nadal: Nisam zaboravio igrati tenis, koncentracija me mučila

Cijeli sam meč odigrao dobro, možda samo uz iznimku početka 2. seta. Bolje sam kontrolirao lopticu, bio sam više u terenu, rekao je Rafa nakon pobjede nad Veićem
Vidi originalni članak

Ukupno četiri gema osvojio je Antonio Veić u meču 3. kola Roland Garrosa protiv Rafaela Nadala, branitelja naslova i peterostrukog osvajača drugog Grand Slam teniskog turnira sezone.

Završilo je u subotu 6-1, 6-3, 6-0 za najboljeg tenisača svjetske ljestvice koji se u otvarajućim kolima French Opena mučio i više no što se očekivalo.

- Nisam zaboravio igrati tenis u tjedan dana, no, činjenica je da sam danas igrao bolje. Moram ovako nastaviti. Tražim i pronalazim rješenja svakodnevno na treninzima, ne padaju mi ona s neba. Potom ih pokušavam prenijeti u mečeve. Kao što sam već rekao, nije problem u vježbi ili tehnici, problema sam imao i s koncentracijom.

- Napravio sam korak prema naprijed, veliki korak. Imam više samopouzdanja što mi mnogo znači.

- Cijeli sam meč odigrao dobro, možda samo uz iznimku početka drugoga seta. Bolje sam kontrolirao lopticu, bio sam više u terenu, bolje sam vraćao servise i dolazio u prilike forhendom riješiti poene - prokomentirao je Nadal meč protiv Veića kojim je došao do omjera pobjeda i poraza od 41-1 na omiljenom mu turniru.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • donmodreone 29.05.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 6 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • dusansk 28.05.2011.

    Videćemo koncentraciju u finalu protiv Noleta !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare